Boxi Tvorivé Cartoon Cestovné Skladovanie Taška Kozmetická Make-Up Organizátor Oblečenie Skladovanie Zip Lock Nepremokavé Topánky Ponožka Batožiny Tašky

€3.30


Zaujímavosti

Cestovný nevyhnutné skladovanie taška 1. Produkt je pohodlný a má vysokú kvalitu. 2. Ľahký a kompaktný, krásny a štýlový 3. Veľká-kapacita dizajn, skladacia, môžete držať kozmetika, umývanie, kúpanie a iné drobnosti života, ľahko skladovať, ľahko sa prenáša. Poznámky: - 1-2cm chyba môže existovať v dôsledku ručného merania, prosím, láskavo pochopiť. Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora. - Ponúkame vám najlepší výrobok a službu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte nám vedieť a my vám problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Obsah Balenia

1* Skladovanie Taška

Informácie O Produkte

Oznámenia

1. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.Môžete umiestniť objednávky, ako budete potrebovať, a budeme sa snažiť v našich silách, aby loď výrobky pre vás, akonáhle je to možné. 2. Ako pre colné daň, kupujúci by mal platiť za to. nebudeme podporovať akéhokoľvek colného poplatku. 3. Prosím, uistite sa, že príjemca informácie správne pri vytváraní objednávky. Ruský zákazníci potrebujú, aby nám celé meno.

Služby Zákazníkom

1. Všetky naše produkty budú starostlivo skontrolované a bude zabalený v dobrom stave pred odoslaním. 2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred tým, než nás negatívne alebo neutrálne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Štítky: taška obuvi cestovanie, kozmetika kufor, cestovanie topánky skladovanie tašky, zámok schránky, taška na rameno ženy, camping kávy kit bag, zásuvky obuvi skladovanie, vrstva obuvi rack, shoebag, kozmetické nechtov kufor.


( 0 Hodnotenie )

Počet