Black Dvojité Ramenné Popruhy Profesionálne Kosačky Na Trávu Popruh Trávy String Zastrihávač Krovinorez Vedenia Pásu Záhrada Moc Pruner

€10.14


Profesionálne Kosačky na Trávu Dvojité Ramenné Popruhy krovinorez Strimmer Nastaviteľný Polstrovaný Popruh na Trávu Postroj, Kosačky na Trávu, Popruh, Kosačky na Trávu, Popruhy, Strimmer Postroj, Strimmer Popruh Popis: Ergonomické popruhy so pohodlné polstrované ramenné popruhu, ramenný pásik je vyrobené z mäkkej, polstrovaný materiál, pohodlné na nosenie. Postroj hodí cez obe ramená, aby sa rovnomerne rozložia váhu, takže Popruh je ľahko prispôsobiť pás na telesné rozmery užívateľ, montáž na oboch mužov a žien. Jednoduchý dizajn a jednoduché použitie. Vhodný pre väčšinu typov krovinorez, trávnatých stroj. Funkcie: je vyrobený z vysoko kvalitného plastu a handričkou materiálu, odolné a pohodlné. Ergonomické popruhy so pohodlné polstrované ramenné popruhu, ramenný pásik je vyrobené z mäkkej, polstrovaný materiál, pohodlné na nosenie. Postroj hodí cez obe ramená, aby sa rovnomerne rozložia váhu, takže sa budete uvoľnenejší v procese pletie. Popruh je ľahko prispôsobiť pás na telesné rozmery užívateľ, montáž na oboch mužov a žien. Jednoduchý dizajn a jednoduché použitie. Vhodný pre väčšinu typov krovinorez, trávnatých stroj. Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Plast & Tkaniny Farba: Čierna Výrobku Dĺžka: Cca. 81cm / 31.9 palcový (nepreložené) Hmotnosť balenia: Cca. 370g Balík v cene: 1 x Dvojité Ramenné Popruhy Poznámka: 1. Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete. 2. Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie. (1 palec=2.54 cm) 3. Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie. 4. Žiadne pokyny obsiahnuté. Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané.

Štítky: har zastrihávač, záhrada pruner, taška dráhy, polyester tenis reťazec, oleomac krovinorez, lano tenis, profesionálne pruner, pás trávy, záhradné nožnice a záhradnícke nožnice, brushcutter postroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet