Rotujúce Disco Svetlá LED Disco Ball USB Disco Svetlo s Diaľkovým ovládaním 15Colors Fantastické Svetelné Vianočné Výzdoba Narodeniny

€9.59


Nový dizajn: disco svetlá aktualizáciu znova vrátane 15 osvetlenie farby, zelená, modrá, ružová, červená a zelená, červená a modrá, zelená a modrá, červená a ružová, zelená a ružová, modrá a ružová, červená a zelená a modrá , červená a zelená a ružová, červená a modrá a ružová, zelená a modrá a ružová, červená a zelená a modrá a ružová.

Režim: môžete nastaviť požadovaný režim, zvuk, ovládanie režim, diaľkové ovládanie režim, automatický režim) svetlo a jas. Potom stlačte + alebo - nastavte rýchlosť pohybu led disco svetlo.

Aplikácie: disco led je na narodeninovej party, pool party, disco, dance, pajama party, dovolenka, svadba, Vianoce, karaoke show, DJ, Halloween, party atď.

Jednoduchá inštalácia: k Dispozícii je 360 ° otočný prísavný držiak, fázy svetla môže byť priťahovaní skla, keramiky, alebo iné hladké povrchy. To je tiež možné umiestniť na stôl alebo na podlahu. Môžete použiť diaľkové ovládanie projektu účinok chcete, alebo fantastické svetelné vzor.

Oni len potrebujú 48 decibelov vyvolať zmeny v osvetlení a rýchlosť. Disko svetlá dokáže rozpoznať v blízkosti hudbu, zvuk alebo hudba zvukové senzory.

Špecifikácia:

Svetlo, farba: červená, zelená,biela

Shell farba: čierna

Svetelný farba: 15 diaľkové ovládanie farebné režimy

Stmievanie režim: 8 úrovní stmievanie režim

LED svetelný zdroj: high power LED RGBP 4W

Napätie: 5 (V)

Krytie IP43

Lampa materiál telesa: ABS vysokou priepustnosťou svetla tienidlo + dovezené vysoký jas dlhú životnosť lampy korálky

Ovládanie režim, diaľkové ovládanie / vytáčanie / s vlastným pohonom / strobo

Napájanie: USB plug-in (výrobok neobsahuje lítiové batérie)

Poznámka:

- Potvrdenie dodávané napätie je stabilný a vyžadovať.

- Použitie vnútri, prosím, nepremokavé opatrení, ak vonkajšie použitie.

- Nepoužívajte ho často pod vlhkej atmosfére.

- Prosím, pozrite sa na svetlo priamo, v prípade, že by poškodenie očí.

Package Zahrnuté:

1 X Disco Svetlo

1 X Diaľkový

1 X Stojan

1 X prísavky Mount

2 X Skrutky

1 X Anglický Manuál

1 X USB nabíjací kábel

Štítky: kenlux, úlohou svetlá, led prázdnin, lietanie svetlá, dj diaľkové, disco led, ľudské indukčné snímače svetla, nástenné svietidlo s detektor pohybu, rozsah svetiel, lampa verandu.


( 0 Hodnotenie )

Počet