Nepremokavé Topánky Kryt Silikónový Materiál Unisex Topánky, Chrániče Dážď Topánky pre Vnútorné Vonkajšie Daždivé Dni Opakovane

€1.94


Farba: Čierna/červená/žltá/modrá/biela/šedá

Veľkosť:

Veľkosť S: 20.9 cm dlhé

Veľkosť M: 24,5 cm dlhé

Veľkosť L: 29 cm dlhé

Materiál: silikón

Balík obsahuje: 1 pár obuvi kryt

Funkcie:

Vyrobené z mäkkej a elastickej silikónové, pohodlné a jednoduché na pokrytie vašej koži v priebehu niekoľkých sekúnd.

Non-slip vzor výrazne zvýšenie trenia medzi kryty a podlahy, ktoré vám poskytuje upgrade anti-slip výkonu, viac v bezpečí chodiť na mokrej vozovke.

Skladacia a prenosné: mohlo by to byť zložené do menšiu veľkosť pre uskladnenie a prepravu, šetrí priestor a umožňuje vám si ju používať kedykoľvek.

Môže byť použité v rámci -40℃-230C℃, môže byť sterilizované v rámci teplej vody, viac ľahko čistiť a sterilizovať a poskytuje hygienické chrániť.

Kompaktný dizajn, žiadne nedostatky, je vľavo, obzvlášť sa hodí pre použitie v daždivý deň, chráni vaše topánky od vode a prachu predĺžiť životnosť vašej obuvi.

Štítky: kryt obuvi, nepremokavé topánky zahŕňa nohy, čistenie kryt vodotesný silikónový vody, loď kryt ťažkých, dážď topánky topánky kryt, kryt gumené topánky, nepremokavé topánky príslušenstvo, topánky kryt rozprašovača, nepremokavé topánky vody, striekanie nepremokavé topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet