Prenosné Klasické Krištáľové Sklo svietnik Crystal ball stojan Stolový Tealight Držiak na Svadby, Bar Strany Home Decor

€10.92


LS CO. Ltd sa nachádza v crystal city Pu Jiang, založená v roku 2003, spáchané na výrobu vysoko kvalitných crystal remeslá, ako crystal diamanty, Feng Shui, krištáľová guľa, osobné trofej, paperweight, 3D leptané kryštálom, vázy, závesné ozdoby atď.

Snažíme riešiť všetky vaše obavy, a vitajte na návštevu!

Nové Prišiel LS Crystal Ďakovné lopta stáť svietniky Stola Tealight Držiak pre 20 mm 40 mm Sviečky

Tento kryštál candelabra je naplnená trblietavou voľné crystal diamanty a vyrobené z K9 Kryštál, ktorý je jedným z najkvalitnejších a najodolnejšie Optického Skla – Kryštály na trhu a je cenená nielen jeho jasnosti, ale jeho odolnosť okrem toho, že sú cenovo dostupné. K9 Crystal je výber crystal používa na to, aby hranoly pre lasery!

K9 má rovnaké fyzikálne vlastnosti ako 24% olovnatý krištáľ, ako to leštidlá, svieti ako aj iskrí rovnaké ako 24% olovnatého skla (crystal), ale nemá viesť, to je ľahší ako olovnatého skla a odolnejšie.

veľkosť: 59mm šírka do výška 93mm

22-40 mm Priemerom

Farba:Číra

Materiál: crystal

Čistá hmotnosť:0.3 kg

Množstvo:1pcs

Package: 1 kus s bezpečné balenie

Môžete nájsť taký malý kryštál diamantu v svietnik lampstandard pre shinning a vznešené

O Poštovného: 1,Keď si vykonať platbu, pls láskavo ponúkajú detail adresu,poštové smerovacie číslo,kontaktná osoba,Tel Č., tak, že kuriérom, môže vám! 2,dátum Dodania zvyčajne 7-30 dní. Vždy sme odoslať tovar v Číne Post Air Mail . To bude trvať 15-60 dni závisí na ktorom žijete v krajine. Ps:Ak sa čas je naliehavé,môžeme poslať EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX a pod,Ale zákazníci majú zaplatiť príplatok. 3,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo oveľa menšie hodnoty dane pri dovoze, Budeme deklarovať ako "Dar" alebo málo peňazí.Nenesieme clo alebo dane. O Spätnej väzby: 1,Keď budete dostávať tovaru,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred. 2,Keď budete dostávať tovaru,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť pomôcť. Ďakujeme!

Štítky: jarron svietnik crystal, bronzový svadobný svietnik, candelabra svietnik, lebka sklo svietnik, sviečky sklo svietnik, svadobné sviečky stojany, candelabra crystal, candelabra centerpieces svadobné ehite, sviečka crystal držiteľ, starožitný sklo candelabra.


( 1 Hodnotenie )

Počet