Roztomilý Rodiny Mačky Nepremokavé tkaniny Tkaniny, Sprchové Závesy Set S Háčikmi Vaňa Obrazovke Detí Obľúbené Vysoké Quanlity douchegordijn 3d

€3.94


Ponúkame pokles lodnej dopravy , veľkoobchod a Mieru , kontaktovať sa s nami :-) Popis: Zbrusu nové textílie sprchový záves Pridať sprchový záves pre vašu kúpeľňu na trochu zábavy.Je to farebné a pokojnom dizajn nastaví správny tón, takže môžete začať svoj deň voľna právo. -Aj tento sprchové závesy je vynikajúci pre windows aj. Vyrobené zo 100% vysoko kvalitný polyester. Nepremokavé a plesniam dôkaz. Jedinečný dizajn a digitálne tlačené žiarivé farby, ktoré môžete vyzdobiť vašu kúpeľňu. Veľkosť: 180 * 180 cm (71 * 71 palca). Obsahuje 12 plastových sprchový záves háčiky. Ľahko nainštalovať a používať. Šetrné k životnému prostrediu, č farbenie látky sa poškodiť zdravie vašej rodiny. Mäkké a pohodlné odovzdanie pocit.Pranie v práčke.Nepoužívajte bielidlá alebo bubnové suché. Upozornenie 1.Vzhľadom na strane rez a ručné ovládanie šitia , veľkosti s väčšími alebo menšími 2% je povolené . 2.Tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas 3. Môžeme poskytnúť vlastnú veľkosť službu, ak ju potrebujete, kontaktujte nás.

Štítky: béžová luxusný sprchový záves, vaňa opony nastaviť, mačka záclony malé, opona sprcha, textílie sprchový záves chic, príslušenstvo opony, bodkované sprchový záves sady, zomrie záclony, gumené obrazovke, kúpeľňa obrazovke plastové.


( 1 Hodnotenie )

Počet