Nakiri Nôž 7 Palcový 67 Vrstvy Japonský Damasku Nehrdzavejúcej Ocele Ázijskej Kuchyni Nôž Šéfkuchára Zeleniny Nože Domácnosť, Nástroje, NOVÉ

€37.01


Nakiri je rastlinný nôž. Na Nakiri má veľmi tenké & rovnou čepeľou. Môže byť použitý ako spoločný kuchynský nôž hlavne pre domáce použitie. Tento všestranný nôž tradične používa v Číne a ďalších Ázijských krajín sa pripraviť rôzne mäsá, ryby a zeleninu. 7 palcový multi-purpose Nakiri Nôž Japonský Damasku Nehrdzavejúcej Ocele. VYROBENÉ z 67-vrstva Damasku Ocele dovezené z Japonska. VG-10 Ocele rezanie core; 33-vrstvy z Nehrdzavejúcej Ocele SUS430&SUS431 na každej strane; HRC 60-62 tvrdosť. dĺžka : 305 mm čepeľ dĺžka : 180 mm hrúbka : 2.2 mm Rukoväť je vyrobená z Pakka, ktorá je odolná, protišmyková, ľahko sa čistí, nepremokavé, baktérie-odolať, pohodlné a krásne. Dlhodobé ostré hrany určené na rezanie mäsa, zeleniny a ovocia. Damask vzor zlepšiť odolnosť proti škvrnám a aby sa zabránilo potravín z držať nôž tela. Zúžený brúsenie noža je dovolené dosiahnuť Extrémne ostrosť. Rukoväť noža je poskytuje maximálnu kontrolu pohybu s minimálnym úsilím. Odolnosť a dobrú rovnováhu,v kombinácii s odolnosťou voči korózii a elegantné Damasku vzor, takže nôž hodný rúk profesionálov. Super proti korózii. Umývateľné v umývačke riadu. Prečo vždy vybrať GRANDSHARP Nože? Sme VÝROBCOVIA nožov. Garantujeme najvyššiu kvalitu výrobku. Nie sme predávali len krásne boxov. Predávame vysoko kvalitné nože. Sme import Damasku ocele z Japonska. Naše nože sú odporúčané odborníkmi. Náš cieľ:dať vám potešenie z používania našich výrobkov. Náš rozhovor podporu angličtiny,Čínštiny,ruštiny a hebrejčiny. POZOR!!! Naše nože mimoriadne ostré!!!

Štítky: kuchár japonského noža, skladacia fin, santoku, kuchár nôž, damask nakiri, 7cr17 nôž z ocele, ázijské jedlo, ryby scaler nástroj, šikovný nôž, 7 Palcový Nôž.


( 2 Hodnotenie )

Počet