Pôvodné Joyetech Ego AIO Auta w/ 2ml Nádrž Rozprašovač & 1500mAh vstavanú Batériu s BF SS316 Cievka E-cigareta Vape Auta Vs Q16 pro

€7.36


Zavedenie nového výrobku

Joyetech eGo AIO Quick Start Kit - 1500mAh , je extrémne prenosné all-in-one štýlu zariadenia od Joyetech. S 1500mAh batéria & 2ml e-Šťava kapacita, anti-zatekanie pohár štruktúra, detská nádrž zámok a e-liquid osvetlenie LED, sa vám bude páčiť jednoduché a účinné vaping. Nová UL Certifikát Verzia je k dispozícii. Na Joyetech eGo AIO Auta je ako Prvý na Svete Para Pero s UL Certifikát. Len si to teraz!

Parametre

Veľkosť: 19 mm (D) x118mm (L)

e-šťavy : 2ml

Batéria : 1500mAh

Batéria Bunky Typ: 18500

Odolnosť: 0.6 ohm (15 - 28W)

Joyetech eGo AIO prichádza s

1 x Joyetech eGo AIO Tela 2 x BF SS316-0.6 ohm Hlavu 1 x Plastové Špirály Náustok 1 x Jasné, Náustok 1 x USB Kábel 1 x Rýchly Štart Manuál 1 x Varovanie Karty

Jednoduché balenie. Obvyklé Balenie od výrobcu, balenia sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Ako Prvý na svete Para Pero s UL Certifikát

E-liquid osvetlenie LED s 7 premenlivé farby

2ml kapacity a batériu s kapacitou 1500mAh

Inovatívne únik dôkaz technológie

Prvá detská tank systém uzamykania

Zapnutie a vypnutie: stlačte tlačidlo 5 krát v rýchlom slede za sebou, tlačidlo svetlo bude blikať 5 krát uviesť eGo AIO je už na použitie. Rovnakým spôsobom, bude to vypne po 5 lisy.

Vaping: stlačte tlačidlo a inhalovať alebo vape. Keď je tlačidlo stlačené tlačidlo svetlo bude zapnuté.

Zmeniť farba LED : Dlhé stlačte tlačidlo oheň pod power off stavu, môžete zmeniť farbu alebo ju zastaviť.

E-šťava náplň : Stlačte viečko odskrutkujte rozprašovač spp, potom aplikovať liquid priamo do prehnutý slot, ktorá je 2 e-šťava kapacita.

Poznámka:

1. Prosím, nenechajte ochranu proti preplneniu za max označiť, aby sa zabránilo pretečeniu, keď opätovne.

2. Prosím drip niekoľko kvapiek e-šťava na rozprašovač hlavu pred prvým použitím, aby sa zabránilo suché pálenie.

Rozprašovač Hlavu Nahradenie : S detská tlačidlá zablokovať, stlačte viečko odskrutkujte rozprašovač spp, rozprašovač hlavy je umiestnený na spp, len odskrutkujte ju a nahradiť a čisté.

Vypnite alebo shift uviesť svetlo: V power-off stave, dlhé stlačte tlačidlo oheň, až kým indikátor svieti, stlačte tlačidlo shift medzi farba Červená, žltá, zelená, modrá, indigo, biela, fialová alebo svetlo - off.

Nastavte prúdenie vzduchu : Otáčanie krúžku na rozprašovač v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových ručičiek nastavte prúdenie vzduchu. Prúdenie vzduchu bude najväčší, keď sa obidva príznaky sa zhodujú s ostatnými.

Prázdne pod. Joyetech eGo AIO je cievka je kompatibilný s CUBIS. Môžete si kúpiť BF Náhradné cievky. Odporúčame vám použiť 0.6 ohm BF SS cievka s eGo AIO. Môžete tiež použiť RBA hlavu s eGo AIO. Prosím, urob si sám 0.6 ohm cievky na prácu s eGo AIO.

Záručná doba: 3 mesiace pre eGo AIO, nemá žiadnu záruku na zvyšok náhradné diely.

Poznámka: teraz je potrebné sériové číslo postupovať po-predajný servis. Prosím, láskavo zachovať sériové číslo produktu, ak je k dispozícii.

Štítky: jednorazové vaper, presuňte voopoo, juul, vape, joyetech, box vap, ženské vape mod, joyetech auta, tipy ego aio, mod vape.


( 5 Hodnotenie )

Počet