BONDA WiFi +RF Smart Svetlo Smart Home Sklenený Panel Dotykový Spínač Spínač svetiel Kompatibilný so Alexa Domovská stránka Google Smart Switch

€9.64


$ 9.5 $ 22.5 $ 6.5 $ 9.5 $ 8.5 $ 16.5 $ 19.5 $ 9.5 $ 11.5 $ 8.5 $ 15.5 $ 9.5

ZVÝRAZNITE

[ Aplikácie ] - "Smartlife" pre váš odkaz. Alebo si vybrať ostatné bežne používané. [ Bezpečnosť Ochrana ] - Tvrdené sklo dotykový panel, safe & štýlový, vody-dôkaz & vlhkosti-dôkaz & fire-proof, ste predišli úrazu elektrickým prúdom riziko. [ Intelligent ] - Nastaví intelligent scene vzory alebo pridať všetky režimy, ktoré potrebujete, ktorý vyhovuje väčšine scenárov. Ako konferencii režim, odchádzajúce režim, zvyšok režim a pod. [ LED Nočné Svetlo ] - je To červené, keď zapnete domov svetlom a je to modrá keď vypnete. Ale mäkké svetlo nemá vplyv na váš spánok. [ Timer ] - Nastaví čas v predstihu a svetlo môže byť použitý normálne bez siete, ale s neustálym elektriny. [ Ľahké byť nainštalovaný ] - Hladká na dotyk a pohodlne sa čistí. pisár produkt veľkostiach, vrátane toho, Ako Používať Spojiť s 433 RF Spínač 1. Dlho stlačte tlačidlo na wifi spínač, kým nebudete počuť 1 pípnutie, následne indikátor bliká rýchlo. 2. Stlačte tlačidlo na 433 RF prepínač, pripojený úspešne. 3. Pripojenie ďalších tlačidiel rovnakým spôsobom. Pripojenie pomocou Wifi Router 1. Hľadanie "Inteligentný Život" v App store, nainštalovať ju a zaregistrovať účet s telefónne číslo, alebo e-mailom. Pripojte váš smartphone s wifi router. 2. Dlho stlačte tlačidlo na wifi spínač, kým nebudete počuť 1 pípnutie, následne indikátor bliká rýchlo. 3. Otvoriť "Inteligentný Život" app, follwoing kroky na pridanie wifi prepínač, potom budete môcť riadiť wifi prepínač telefonicky. Delect Pripojenie 433 RF a wifi 1. Dlho stlačte tlačidlo na wifi spínača, keď budete počuť 1 pípnutie, wifi prepínač budú odstránené z Inteligentného Života app, manželka spojenie delected úspešne. 2. Naďalej stlačte tlačidlo na wifi prepínač, keď počujete 2 pípnutie, stlačte tlačidlo na 433 RF prepínač, 433 RF spojenia delected úspešne. Upozornenie: Ak chcete použiť 433 RF kontrolu a Aplikáciu control, pls pripojiť všetky 433 RF prepínač s wifi prepínača pred pripojiť pomocou wifi na aplikáciu. Alebo zariadenie sa odstráni z aplikácie pri spojiť s 433 RF prenos.

Predajné Miesto

Predajné Miesto

Značka Príbeh

Doprava:

-Venujte prosím pozornosť k vašej objednávke adresu, ktorá musí zodpovedať vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) -produktu, bude vám zaslaná najneskôr do 3 pracovných dní po zaplatení. -Dodávka bude prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. -Prosím, kontrola dodaných položiek, ak je poškodené, prosím, prijmite a ihneď nás kontaktujte. Potvrdíme a poskytne vám s riešením.

Záruka :

-1 rokov výroby záruky; -Chybné problém by mal byť predložené v lehote do 10 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody by mali byť predložené do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

Spätná väzba:

-Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. -Ak máte akékoľvek otázky, prosím, obráťte sa s nami, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

-Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Štítky: smart home, cigary plagát, prispôsobiť wifi, prepnite položku wifi, kulisu pre birthday party, dvere tuya smart, tlačidlo micro, bluetooth audio spínača, sonoff fob, mi prepínač.


( 4 Hodnotenie )

Počet