SUPCASE Pre iPhone 12 Prípade 12 Pro Prípade, 6.1"(2020) UB Pro Full-Telo Robustný Kryt Závesu s vstavaným-in Screen Protector&Stojan

€15.04


SUPCASE Pre iPhone 12 Prípade 12 Pro Prípade, 6.1" (2020) UB Pro Full-Telo

Robustný Kryt Závesu s vstavaným-in Screen Protector & Stojan

Popis Výrobku >>>

V UB Pro poskytuje spoľahlivé a robustné ochranu pre váš iPhone 12 a iPhone 12 Pro 6.1 palec. Postavená v dvoch častiach, je vybavený vpredu robustný kus s vyvýšenými okrajmi, aby sa vaše obrazovky až off povrchov a späť kus, ktorý je vyrobený z oboch tlmenie nárazov a pevný TPU, drop-odolný Polykarbonát materiálov. Tento dvojvrstvový systém sa hodí spolu bezpečne. Navyše, tento prípad ponúka integrovanú obrazovku, ktorá nebude v rozpore s dotyková citlivosť a hands-free puzdro pre pohodlie.

Funkcie >>>

[20 Nohy Drop Testované]: Multi-vrstvený TPU a Polykarbonátu materiálov vytvoriť konečný drop ochrany,Víťaz CNET je "Najlepší Scenár"drop test. [Vstavaný chránič obrazovky]: Vstavaný chránič obrazovky bráni škrabancov, bez toho, aby dotyková citlivosť. [Otočná Závesu]: Odnímateľný otočná opasok puzdro pre pohodlné, hands-free, vreckové bezplatnú prepravu. Prípad má tiež vstavaný stojan. [Presné výrezy]: Presné výrezy zabezpečiť plný prístup k iPhone porty, funkcie a funkcie. [Kompatibilita]: Kompatibilný s iPhone 12 a iPhone 12 Pro 6.1 palcový (2020 Uvoľnenie) sú Iba .

Package zahrnuté:

Telefón Prípade (S vstavaným-in Screen Protector & stojan ) x 1 Otočná opasok závesu x 1

Štítky: pad oneplus 8t, realme 9 pro, volať iphone 12, prípade poco x3 nfc, pocos x3 nfc prípade, prípade iphon, coque iphone 10, sphere x prípade, iphon 12 pro max, iphone 10 xs max telefón prípade.


( 5 Hodnotenie )

Počet