Miss Moly Ženy Orgán Obrážačka Kontroly Štíhle Bruško Korzet Vysoký Pás Shapewear Pánty Bielizeň Pletenca Nohavičky pás tréner Cincher

€5.76


Vitajte v našom obchode

V záujme toho, aby vás majú radi nakupovanie cesty v našom obchode a vyhnúť sa nepríjemným aftersale problémy, prosím, láskavo trvať niekoľko minút, prečítajte si niektoré tipy.Ste vítaní, aby nás kontaktovať na správu alebo e-mail!

Doprava

Náš pracovný deň od pondelka do soboty a od 9 do 6pm.

Loď od NÁS: 1.Položky budú zaslané do 24 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Lode z KN: 1.Položky budú zaslané do 48 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Sme venovať pozornosť vašu objednávku načas, ale prosím, nebojte sa, ak sa to zmení až neskôr, budeme kontaktovať lodnej dopravy, udržať v kontakte s vami. Návrat politiky

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie vieme.

Ak máte pocit, že sklamaní s položku, ktorú dostal, povedzte nám, prosím, do 7 dní.

Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave pre vrátenie/výmenu a prepravné náklady, je na vás.

Chápeme, frustrácie môžete mať,prosím, kontaktujte nás pred otvorením akýkoľvek spor, alebo ho opúšťajú všetky neutrálny/negatívny spätnú väzbu.

Kontaktujte nás

Prosím, napíšte mi cez TradeManager alebo správu, ak máte akékoľvek otázky, sme vám odpoveď do 24 hodín.

Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred naše pravidlá, naše prepravné sadzby & loďstvo frekvencie.Ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, prosím, reagovať so všetkými 5 hviezd!

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

TradeManager on-line 9:00-12:00, 13:00-18:00 hod. Správa bude odpovedať do 24 hodín ( cez víkend nie je súčasťou balenia)

Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme riešiť čo najskôr, ako sa dá.

Štítky: korsett, tváre parník, sukne kožený korzet, moje sexuálne hračky, shaper, korzet reductor, ženy telesných orgánov, slim patch chudnutie škvrny rameno, tréner pás, pás tréner sa.


( 5 Hodnotenie )

Počet