Ženy Turtleneck Dlhý Rukáv Pletenie Sveter Bežné Femme Elegantný Dizajn Pulóver High Street Lady Topy SW886

€10.16


Nákup poznámky

1.Toto je Ázijských veľkosť, prosím, ignorovať značku, nie jednoducho si to S/M/L, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie. Ďakujeme! 2. Model obrázky sú len pre referenčné účely. Keď vidíte veci na vešiak, je to reálny obraz, isté ako to, čo ste dostali.Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek. 3.Pred platby, prosím skontrolujte vaše dodávky informácie: adresu, meno, psč, telefónne čísla atď. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Tabuľka Veľkostí

Produkt Vitrína

Umývanie Pokyny

pranie pri teplote nie nad 30, nepoužívajte bielidlá

DOPRAVA:

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Poznámka: Pre všetky urgentné objednávky alebo je nutné kombinovať zásielky(EMS, DHL, FedEx, UPS) , prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť prepravu spôsobom Vyjadriť.

NÁVRAT & VÝMENA:

Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Spätná VÄZBA:

Vaša spokojnosť a pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páčia naše produkty a služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Budeme radi, veľmi veľa. Ak nie ste spokojní, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali problémy.

Štítky: pulover sveter žena, er svetre, vytiahnuť ženy, 100 akryl sveter, top ženy, ručne vyrobené sveter, sveter, zelený sveter, ružový sveter žena, pulóver ni.


( 2 Hodnotenie )

Počet