EASYGUARD Universal 4 dvere, diaľkové ovládanie centrálne zamykanie zamykanie 1 master 3 otrokov s diaľkovým odomknúť zámok kufra

€32.74


Vážený zákazník,

Toto je 4 dvere, diaľkové ovládanie 1 ovládať 3 centrálne zamykanie zamykanie, že môže pracovať so všetkými auto alarm, centrálne zamykanie dverí je vybaviť flip tlačidlo diaľkového ovládania.

Táto položka je vybavený flip tlačidlá,, a na predvolené flip tlačidlo #01 tlačidlo čepeľ, môžete tiež vybrať key uncut čepeľ z kľúčových čepeľ zoznam v popise. Budeme loď s default #01 kľúč, kotúč, ak nemáte konkrétne, ktorej hlavným čepeľ chcete pred odoslaním

Poznámka: prázdne tlačidlo čepeľ je dar, v prípade ktorých nie je vhodné pre vaše auto, alebo nemáme správne tlačidlo čepeľ pre vaše auto, prosím, zmeniť alebo ho kúpiť vo vašom meste. Ďakujeme za pochopenie.

Pls upozorňujeme, že z dôvodu bezpečnosti dopravy úvahy musíme vziať z batérie z diaľkového ovládania, ako kuriér nebolo možné dodávať výrobky s batériou.

Batérie pre toto auto alarm je tlačidlo článková batéria CR2016.

Dôležité upozornenie: naša cena nie je vrátane dovozu dane a DPH a zákazníkov je potrebné platiť za to, ak tam je. Ďakujeme za pochopenie.

Hlavné funkcie:

Zamknúť/Odomknúť

Auto finder

Kufra,

Pozitívne/Negatívne možnosti výstupu pre kufra: (pozri schéma zapojenia) pozitívny výstup ako predvolené.

Okno rastie (negatívny výstup)

Kód učebného procesu

Použiteľné pre všetky druhy áut (4 dvere)

Môže byť spojený s poplachový systém

Vynikajúce prachu odolná a nepremokavá kapacita

Jednou riadiacou troch typ

360-stupňové otáčanie hlavy pre jednoduchú inštaláciu

S 1 kus 5 vodičov zbraň typ pohony

S 3 kusy 2 vodiče zbraň typ pohony

Tento centrálne zamykanie zamykanie s kufra fungovať, ak vaše auto bez kufra auta; diaľkové kufra funkcia je k ničomu. Máme kufra auta na predaj, môžete si kúpiť kufra auta od nás, môžete si uvoľnite kufra auta tu:

Tento centrálne zamykanie zamykanie s oknom rastie (negatívny výstup) funkciu, extra okno bližšie modul je nutné použiť automatické zatvorenie okna fungovať, ak vaše auto bez okna bližšie modul, môžete si kúpiť okna bližšie modul od nás, máme okna bližšie pre 2 dvere, 4 dvere, 5 dverí, pls zobrazení okna bližšie tu:

2 dvere:

4 dvere:

5 dverí:

Auto prázdne tlačidlo čepeľ zoznamu:

Balenie informácie

Hlavná jednotka x 1

Diaľkové ovládanie x 2

Pohon 4 x

Drôt postroj x 2

Skrutka nastavenie x 4

Žehlička účtovná x 4

Železný drôt x 4

Anglický užívateľa na obsluhu a návode na inštaláciu x 1

PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS?

1. Professional: Sme profesionálny tím vozidiel bezpečnostné produkty a môžeme poskytnúť technik podpory 7x24 hodín na vás

2. Zárukou kvality: výrobky poskytujeme všetky s 12 mesiacov záruka kvality

3. Tovar na sklade a rýchle dodanie: Všetky položky, ktoré predávame sú v sklade a zasielame im umožní rýchly, zvyčajne budeme loď vašej objednávky von do 24 hodín raz dostať svoje platby vymazané

4. Dobrú povesť: sme získať dobrú povesť od našich klientov

5. 14 dní záruka vrátenia peňazí: ak ste nemali uspokojiť s vašej objednávky, len vráťte nám ho do 14 dní a získať plnú náhradu.

6. Nádherný po predaji služby: transakcie nie je dokončiť ešte ste dostali svoje objednávky, budeme aj naďalej poskytovať vám po predaji služby, keď sa budete používať produkty celý čas.

Záruku kvality

Sľubujeme, žiadne riziko nákup a 14 dní peniaze späť služby

1. 14-dňovú záruku vrátenia peňazí-z akéhokoľvek dôvodu. Pre 14 dní od dátumu nákupu, vrátiť nepoškodený Easyguard produkt a dostávať plnú náhradu z AKÉHOKOĽVEK dôvodu.

2. Všetky produkty vyrobené z Easyguard a ponúkame je zbrusu nový, un-používa sa s originál balenie.

3. Všetky výrobky sú v súlade s 12-mesačná záruka na kvalitu-súvisiace problémy. 12 mesiacov od dátumu nákupu, my sa postaráme o všetky kvality-súvisiace otázky.

4. Ak zákazníci prijaté akékoľvek vady alebo poškodené na obale, ako aj výrobky, pls odmietnuť podpísať balík a ihneď nás kontaktujte. Pls tiež poskytnúť dôkaz od prepravnej spoločnosti, ktorá môže dokázať škody nimi spôsobené, v tomto prípade, môžete získať bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

5. Ak ste naozaj nemám rád výrobky, ktoré ste kúpili, môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás s plnou pôvodnom balení a získať plnú náhradu. Pls zabezpečiť to, že balíček je nepoškodený a v pôvodnom stave, keď vám to vrátiť späť.

6. Pls kontaktujte nás pred vrátením výrobkov a poskytneme podrobné spiatočná adresa. Zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť vrátiť prepravné náklady.

7. 12 mesiacov záruka nie je k dispozícii, keď sú výrobky poškodené nesprávnou použiť na kupujúceho konca.

Bezplatnú zákaznícku podporu

1. Nie ste istí, ako dostať svoje Easyguard výrobok nefunguje správne? Kontaktovať náš svet-trieda, priateľský tím podpory pre rýchle riešenia.

2. Priateľské pripomienka: Ak nás požiadate o pomoc, uistite sa, že vaše Easyguard produkt hodí sa pre riešenie problémov!

Platobné podmienky

1. Akceptujeme platby cez www.tantra-egypt.sk

Štítky: auto centrálny zámok, kábel sega, auto centrálny zámok, systém master, sega master, master lock 2, autoštart, Bee Kráľovná Nástroj, master lock 4, easyguard štart.


( 0 Hodnotenie )

Počet