Hot Predaj Nastaviteľný Univerzálny Elektrický Skúter Non-Slip Mobilný Telefón Držiak Držiak Na Mobil Mount

€6.71


Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, nájdete Nás veľmi vám Ďakujem!!!

Funkcie:

100 % zbrusu nový nové a vysokej kvality

Popis:

-Vhodné pre: 3.5 na 6,2 palcový mobilné telefóny.

-Široká kompatibilita: Univerzálna motocykel, bicykel elektrická kolobežka telefón mount držiak sa hodí najviac mobilné telefóny / smart telefóny.

-V Plnej Ochrany: Jedno-tlačidlo zamykanie štruktúra držiaka telefónu, ak chcete zablokovať váš mobilný telefón, bezpečné a Záruku váš telefón nie spadne z držiaka. A s mäkké non-sklzu a non-scratch ochrany podložky pre váš chytrý telefón,chráni váš telefón na motorke robustné a bezpečné.

-Ľahko otočná & nastaviteľné: 360 stupeň rotácie podporu držiteľ, môže poskytnúť vám najlepší uhol, a silné stabilita: Trojuholník tvarované ramená s mäkké podložky môžete držať telefón horizontálne alebo vertikálne pevne a bezpečne na mieste, zatiaľ čo vy na koni, jednoducho nastaviť a mať telefón v akomkoľvek uhle a pozíciu, ktorá vyhovuje vašej preferencie a vychutnať komfort vášho jazda na kolobežke.

-Jednoduchá inštalácia: Ľahko inštalovať / odstrániť, žiadne iné potrebné náradie.

Package Zahrnuté:

1* Mobilný Telefón Držiak

Špecifikácia:

Materiál:Hliníková zliatina

Farba:Čierna/Červená/Titanium

Priemer:22.2~31.8 mm

Dĺžka:50-100mm

Veľkosť balenia:8.3*4.6*3.8 cm

Poznámka:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: clio rs 4 príležitosti, puzdro a30s fotoaparát, dieťa bicykli 3 kolieska, dieťa intelligenci, tašky školy gordan, lacné kreslenie cítil, lacné zásuvky gombíky, cookie formy balwan, bidget binder zadarmo.


( 0 Hodnotenie )

Počet