1 Pár Retro Krištáľové Sklo Opony Holdback Stenu Kravatu Späť Ramienko Háčika Držiteľ Zásuvky Rukoväť Opony Príslušenstvo Vešiak

€4.14


Odolné & Robustný: Tieto kovové záclonové holdbacks sú vyrobené z vysoko kvalitných ťažké kované železné, aby ste tak ľahko udržiavať vaše závesy z vane von z dverí a stále znečistené, obzvlášť vhodný pre ťažké závesy.

Quick & Easy je inštalácia: okno liečba holdbacks sú veľmi ľahko nainštalovať, a prísť s skrutky, môžete ich nainštalovať na dva strane okna na háku svoje opony, alebo môžete tiež použiť ich ako záclonové tyče barackets ťažkých rod.

Zjednodušujúce & Elegantný Dizajn: Trvá súčasného a moderného pocit domova, nemohli pridať iba ozdobený vzhľad, ale aj skvele vyzerajú so svojimi opony kombinácii; jednoduché, praktické a cenovo najvýhodnejší spôsob, ako vyzdobiť elegantný domov.

Dobrý darček: Tieto závesy záclony sú naozaj dobré dary pre vás zdieľať s rodinou a priateľmi, sa bude zodpovedať vašim závesy rod finials dokonale, a pridať krásy a farby pre váš domov.

Model: Ostatné

Opona Príslušenstvo Typ: Opony Kravatu Krúžky & Pracky

Štýl: Európa

Položky: Retro Crystal Opony Holdback Háčik

farba:Strieborná+transparentné

Materiál:Hliníková zliatina

veľkosť:61x58mm

Obsah Balenia:

2 x Opony háčik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: opona háčik na stenu, benátske záves na stenu, príslušenstvo opony, nástenné tyče vešiak, opona železničnej trati, lcd podpora, záclonové koľajnice, opona trubice, skladacie záclonové tyče, bronz opony holdbacks.


( 0 Hodnotenie )

Počet