Nepremokavé M-Prepínanie Elektrických 22 mm Prepínače 3 Tlačidlo Kontrola Pre Harley Honda Suzuki Cafe Racer Skúter Hodí 7/8" držadlo

€22.32


Špecifikácia:

Stav: 100% zbrusu nový

Prípad Materiál: CNC 6063-T6 hliníkové zliatiny

Farba: Strieborná / Čierna /Chróm

Nepremokavé Hodnotenia Ip: IP67

Prepínač Životnosť: 200,000 krát

Vnútorný priemer: 22.2 mm (7/8 v.)

Vonkajší priemer: cca. 50 mm

Šírka: 25 mm

Kábel dĺžka:Cca.55mm

Výkon:120W(max.)

Prúd:10A

Volatge:12V

Popis:

M-Prepínač je vysoko kvalitný univerzálny stlač tlačidlo kontrola pre riadidlá s 22.2 mm (7/8in.) priemer trubky jednoduchý a elegantný dizajn.

Tieto jemne CNC obrábané ručné ovládacie prvky v kombinácii s elektronickou push-button riadiaca jednotka (NIE je SÚČASŤOU STAVEBNICE) sa používajú na ovládanie všetkých elektrické vlastnosti, napr. svetlá, zase signál, E-Starter, roh, atď.

Kryt je vyrobený z CNC obrábané kusu hliníka reflexné black/leštené zrkadlo čistý povrch.

Kompaktný dizajn puzdro umožňuje montáž dvoch alebo viac jednotiek na jeden držadlo.

Každá jednotka je vybavená tromi push-tlačidlá v striebornej farbe. Rôzne vyzerá zodpovedajúce alebo kontrastné krytu môže byť kombinovaná voľne.

Jeden flush vstavané M5 nerezové montážne skrutky zabezpečuje bezpečné a stabilné upnutie push-tlačidlo kontroly na všetky riadidlá.

Push-tlačidlá sú vysokej kvality, veľmi robustný dizajn a vibráciám a spraywater-dôkaz (IP65).

Primeranú veľkosť a ergonomický tlakový bod (jednoduché, mechanické detent) poskytuje na dobu určitú ovládanie snímania – dokonca aj pri prevádzke s rukavicami. Táto spätná väzba umožňuje radenie bez nutnosti kontrolovať prevádzku.

Každý push-tlačidlo je vybavené dvoma terminálmi pre jednoduché voliteľné okruhu rozloženie len s jedným alebo dvoma káble. Vnútorný uzemňovacia svorka je už stanovená pre jeden kábel rozvrhnutie'. Preto vodiaceho kábla vnútri držadlo môžu byť vykonávané ľahko.

Push-tlačidlá sú k dispozícii samostatne a môžu byť nahradené, ak poškodený.

M-Prepínač je samozrejme kompatibilný na všetky bežné push-tlačidlo ovládacie prvky, napr. m-Jednotky.

Prevádzkový režim:

Jeden produkt s 3 spínače, 2 self-locking prepínače (kliknite na položku napájanie a potom kliknite na položku power off) ; 1 self-obnovenie prepínač (stlačením vypínača na uvoľnenie energie, rovnaký princíp ako roh tlačidlo) môžete upraviť polohu inštalácie a funkcie podľa vlastných návykov a preferencií

Package zahrnuté:

1PC X Prepínač

Montážny návod nie je zahrnuté

Obutie:

Univerzálny pre 7/8" riadidlá motocykla

Vhodné pre všetky 12V batérie, inštalácie, motocykle, motorky, skúter.

Štítky: harlley davidson časti, banco cafe racer, 5.5x2.1 konektor, angel eye jetta, brzdy cafe racer, citycoco elektrický skúter, elektrické harley skúter, cafe racer reálnej, lama suzuki gn 125 cafe racer, harley davidson podkovy.


( 0 Hodnotenie )

Počet