7x9cm Biele Srdce Vzor Organza Tašky Veľkoobchod 100ks/veľa Svadobný Dar Tašky Malé Šperky Vaky na Balenie Svadobné Tašky

€5.53


2016 Kvalitné Veľkoobchod 100ks/veľa Drawable Malé Biele Srdce Vzor Organza Taška 7*9 cm Svadobný Dar, Vaky na Balenie Balenie Šperkov Tašky Doprava Zadarmo

Popis:

Tieto tašky sú vynikajúci, ľahký, pohodlný, viacúčelový, atď.

Môžete držať svadbu, cukríky, čokoláda, náušnice, prsteň, vajcia, šperky, korenie, sušené kvety, ručné reťazové, ornament, atď.

Materiál: Organza

Farba:Biela

Veľkosť(LxW): App.9 cm X 7 cm

Upozornenie:

Snažíme sa to robiť čo najlepšie,ale Pretože všetky tašky sú vyrábané ručne, takže veľkosť bude trochu chyba,Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Package zahrnuté:

100ks Organza darčekové tašky

Ako Kúpiť a Package:

Doprava:

1. Budeme loď položiek do 2-5 pracovných dní od prijatia platby vymazané.

2. Máme loď tým, Hong Kong post a Čína príspevok na celom svete. Každý pozemok má sledovacie číslo pre prijímanie sledovať ,môžete mať sledovať, ako na to.

3. Zvyčajne používame paušálne 2 dní poslať projektu alebo z Hong Kong doporučene po potvrdení Platby. Všetky naše produkty je štandardné paušálne prepravné náklady. Zvyčajne je potrebné 15 do 30 pracovných dní pre dodanie.Niekedy custome a počasie problémy, ktoré bude meškanie niekoľko dní. To môže byť viac ako 30 dní.

4. Každá ďalšia položka nebude pridať akékoľvek prepravné a balné.

Návrat Politiky:

V prípade akýchkoľvek problémov,poteší nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní položky,Sme si istí, riešiť akýkoľvek problém uspokojivo pre vás čo najskôr; Budeme posielať nové položky (- ov) alebo vrátime všetky peniaze, ktoré vám Zaručiť. ak výrobky boli poškodené počas prepravy alebo odoslané neoprávnene chybu a Ak by ste nemali dostať item(s) viac ako 25 dní.

Spätná väzba:

1. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak budete spokojní s našimi výrobkami.Ďakujeme.Sme veľmi ľúto, nevidí žiadny problém vzniklo keď sa zobrazí položka.Ak sa vám kontaktovať nás časom,dáme vám o uspokojivú odpoveď.

2. Prosím, nenechávajte žiadne Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby Tam je žiadny kontakt s nami pred.Ďakujeme za pochopenie a podporu.

Vďaka za prehliadanie a šťastný nakupovanie!!!

Štítky: sheer organza tašky, partt cukrovinka taška, drawable, striebro zlato organza taška, roll tull, priateľstvo darček, taška jewlery, organza šedá taška veľká, bavlna darček puzdro, bomann vrecka na prach.


( 2 Hodnotenie )

Počet