Wall Mount Držiak pre Dyson Nadzvukovou pre Dyson Nadzvukové sušič na Vlasy Kúpeľňa polica Dropshipping

€23.79


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

‐Dyson sušič na Vlasy Design〠" Tradičné závesné Police. To je najviac stabilný a odolný spôsob, ako držať svoje výrobky v mokrom kúpeľňa. Pracovať ako sušič na vlasy vešiak, difuzér, vešiak, tryska vešiak, stále držte Dyson sušič na vlasy. Osobitne navrhnuté pre Dyson sušič na vlasy a vyhnúť sa svojich príslušenstvo chýba a škody (Dyson sušič na vlasy a všetky príslušenstva nie sú súčasťou balenia). Sušič na vlasy držiak môžete ľahko vydržať gravitácie až do 20 kg bez pádu.

‐Ideálne Organizátor Slušné Decoration】Vhodné organizovať Dyson sušič na vlasy naraz na jednom mieste - robustný, úhľadne a organizované. Ušľachtilý vzhľad a elegantné, dokonale zariadené pre vašu domácnosť, holičstvo a kaderníctvo.

‐Pevné Dock s Jemnými Finish〠" Made prvotriednej Nehrdzavejúcej ocele, s vycibreným leštenie a oleo panický povlak, dokonale čistý prostredníctvom anti-korózne liečby pre pevné stavať, vrcholov hrany a hladký povrch. Anti-scratch mäkké gumové podložky a kryt chrániť vaše Dyson sušič na vlasy z poškriabaniu a klzké.

‐Pohodlné A Easy】Magnetické absorpcie umiestnenie stajne vaše Dyson sušič na vlasy vo veľmi pohodlné a jednoduchý spôsob, ako. Bez zhonu na miesto vášho zariadenia a príslušenstva. 20The vešiak groove a hrebeň otvoru môžete uložiť svoje náradie pre starostlivosť o krásu.

‐Ideálny Storage】:Vy môžete dať svoje vlasy esenciálneho oleja, gél na vlasy, kozmetika, make-up štetec na polici. Anti-scratch mäkké gumené rohože chránia váš Dyson sušič na vlasy z poškriabaniu a klzké.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Ako je znázornené na

Veľkosť: Ako je uvedené v

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 * PC

Štítky: dyson v6, dyson sušič na vlasy farby, vlasy dyson, sušič vlasov, dyson sušič na vlasy stojan, dyson v8, dyson vlasy, dyson sušič na vlasy silver, dyson stojan, dyson sušič na vlasy kópia.


( 0 Hodnotenie )

Počet