Drop shipping ženy pracujú tenisky ultralight mužov bezpečnostná obuv pre vonkajšie oceľové kaplnka chrániť priemysel plus veľkosti 36-46 RXM327

€18.87


Odporúčame:

Funkcie:

Gumené jediným:Jasnú štruktúru dizajn, stabilné uchytenie na zem, a non-sklzu a opotrebovaniu.

Oceľové kaplnka Topánky:Európska norma ocele hlavu odolnosť proti nárazu z 200J

Kevlar Stielkou:Tento oceľovou špičkou topánky sú vyrobené z Kevlar, ktoré je ochranné vlákna materiálu. To môže chrániť nohy z toho defektu ostrými predmetmi ako klince, oceľová tyč.

Ultralight bezpečnosti obuvi:To je ako hmotnosť pár bežecká obuv. Môžu vám pomôcť pracovať šťastne celý deň bez vyčerpávajúce vaše nohy. S super mäkké vložky a Vysoko elastická jediným, vaše nohy sú bezpečné a pohodlné. Lietanie pletené podšívky je veľmi mäkký, Udržať vaše nohy, pohodlné a priedušná.

Ťažký pár naozaj naštve pre tých, mučený pevného pracovných dní. Tieto flyknit bezpečnostná obuv nikdy predstavovať žiadnu záťaž na nohy, v dôsledku celkového ľahký systém, ktorý zahŕňa technicky vyspelé flyknit hornej a premium gumy.Skvelé pre tých, ktorí pracujú v priemysle, v automobilovej výrobe, stavebníctve a stroj výroby.

Veľkosť mapy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, môže to má 1-5 mm rôzne.

Pošleme KN veľkosť,prosím, odkázať, aby vaše nohy lenth, aby si NÁS vybrali veľkosti,exsample, ak moje nohy, dĺžka 265 mm, som sa vybral NÁS, veľkosť 9.5 = CN veľkosť 43.

Stielka dĺžka je obvykle 0-15 mm dlhší ako je dĺžka nôh pre normálne topánky

Produkt show:

Výroba obchod:

Testovanie zariadenia:

Štítky: farba snehu topánky ženy, chelsea boots homme mužov, somar obuv muži, vták vonkajšie, muži obuvi, caterpillar cat, travail, rukavice pracovné, 6xl, topánky.


( 2 Hodnotenie )

Počet