Dubaj Aibye Ohlávka Party Šaty Korálky, Flitre Morská Víla Dlho Prom Šaty 2020 Africkej Ženy Večerné Šaty Župan De Soiree Na Mieru

€120.76


Vitajte, Pán Zhu Svadobné & Akcie Šaty Co., Ltd

Sme profesionálne svadobné šaty výrobné továrne v Číne. Boli sme zapojení do výroby a vývozu svadobné & módne šaty pre asi 10 rokov.Môžeme vlastnú kópiu, aby sa široká škála šaty, vrátane štýly.

Naše Výrobné Funkcie:

1.Vynikajúca kvalita--superior textílie, venoval remeslu, meranie presné a úplné QC systému.

2.Konkurencieschopné ceny-viac množstvách, viac zľavu.

3.Rýchle dodanie--zásielky v 10-15 dní od objednávky.

4.Vysoká kvalita--Vybrať tkaniny podľa rôznych šiat .

Môžeme to urobiť aj zákazku na obrázok šaty, ak by ste chceli poslať nám fotky, veľkoobchod je tiež srdečne vítaní, prosím, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií:)

Láskavo Pripomienka: poradie je iba za jeden kus šiat. Nebude to prísť spolu s všetky doplnky,ako klobúk,tylu rukavice,závoj,Spodničky,Bundy/Šatka/Zábaly atď. Ak príspevok do BRAZÍLIE, povedzte nám, prosím, prijímač CPF v okne s hlásením, bez nej nemôžeme post šaty, vďaka za pochopenie.

Zákazku Služby, Ak by ste si chceli objednať na zákazku veľkosť,vyplňte, Prosím, formát nižšie a ponúkajú nám pri zadaní objednávky.Vďaka! 1. Prsia: Cm/ Cm 2. Pás: Cm/ Cm 3. Boky: Cm/ Palce, 4. Duté Podlahy S Náklon: Cm/ 5 Palcov. Prírodné Výška: Cm/ 6 Palcov. Šaty Farby( Prosím, vyberte Farbu, Č. z našej Farba Grafu): Farba Č. # 7. Nosenie Dátum: 8.Iné Požiadavky:

Poznámka : majte Prosím na pamäti, že fotografia môže byť mierne odlišné od skutočných položiek v zmysle farieb vzhľadom na osvetlenie počas fotografie fotografovanie, zobrazovať, alebo farbu, teplotu atď.

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.

O Nás

Vitajte, Pán Zhu Svadobné & Akcie Šaty Co., S.r.o . Sme továreň priame www.tantra-egypt.sk obchod sa špecializuje na Svadobné & Udalosti , Odevy, Obuv & Doplnky a iné všeobecne rozsahy módne výrobky.

Ako jeden z popredných šaty a svadobné šaty návrhára spoločností v Číne, máme vlastný profesionálnych dizajnérov a navrhnuté tak viac ako 90% z výrobkov uvedených v našom obchode. Máme vlastnú profesionálnych fotografov a modelov, a trvať na tom, ponúka 100% reálne fotografie produktov.

Vždy sa snažíme poskytovať zákazníkom produkty vysokej kvality za konkurencieschopné ceny. Väčšina našich výrobkov sú vyrábané ručne s prísna kontrola kvality procesu. Sme tiež veľmi silný v prispôsobené šaty a svadobné šaty.

Budeme tiež venovať vysokú pozornosť na náš služby zákazníkom a prajete si mať veľký zážitok z nakupovania v našom obchode.

Spôsob Platby

Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky

(1)z Dovozného cla, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

(2)Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Doprava

• Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón . Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

• Zvoľte si, prosím, jednu z prepravných služieb, ktoré chcete:

(1). HongKong Post Vzduchu Parcela( dopravou Zdarma po celom svete) (menej ako 2 KG) bude trvať približne 10 až 30 pracovných dní, aby sa dospelo alebo viac počas prázdnin, Poskytnúť sledovacie číslo. (Ale trochu dlhší čas, musíte mať dostatok trpezlivosti, čaká sa na výrobky, dokonca zriedka stratil).

(2). Môžete si vybrať EMS (viac ako 10 položiek bude zadarmo), bude to trvať asi 5-12 pracovných dní (veľmi dobré zásielky spôsobom, odporúča pre vás)

(3). Môžete si vybrať Express DHL, UPS, extra náklady na Dopravu. To bude trvať asi 2-7 pracovných dní dní.

Návrat Politiky

Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a uspokojivé riešenie.

Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku. Všetky objednávky sú spracované podľa vášho potvrdenia objednávky, a preto sa snažíme naše najlepšie uspokojiť všetkých zákazníkov. Môžeme garantovať iba kvalitný tovar bude dodaný. Všetky objednávky podané na našej webovej stránke by malo byť v súlade s politikou za akýchkoľvek podmienok.

1. Návrat

--Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru. Potom môžete diskutovať s nami o problémoch, ktoré sa majú. 90% času sme schopní vyriešiť problém tým, že sa na technickú podporu, bez toho aby ste museli poslať nič späť.

--Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené. Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí. Pre šaty, tiež je potrebné zaplatiť 30% celkovej sumy objednávky ako stádo poplatok.

Štítky: morská víla overskirt prom šaty, tin šaty, šaty st, yunuo dlhé šaty, šaty prom, svadby šaty morskej panny, šaty formálne, luxusné šaty strany, svadobné šaty black svetlé, večer západnej plášte.


( 2 Hodnotenie )

Počet