NOVÉ Zadné Reťazca Sprievodca Jazdca vhodné na Ktm 250 Swingarm otočné Rameno Chránič Stráže Univerzálny Yamaha, Honda, Suzuki

€9.62


Vážení Priatelia, vitajte v našom obchode, úprimne želáme si môžete vychutnať sami tu. Akékoľvek otázky, pls. neváhajte a kontaktujte nás. Poznámka: Prosím, porovnať naše výrobky s váš motocykel alebo predchádzajúce diely máte vážne VEĽKOSŤ, MODEL a iní, než nákup.

Popis:

- 100% Zbrusu Nový Replacable plastové buffer bloky.

- Plne zábaly reťazca sprievodca ho na zadné ozubené koleso.Pomáha predchádzať reťazca z vykoľajenia a spôsobuje motora prípade poškodenia.

- Táto Reťazová Sprievodca telo rozširuje v prednej časti reťazca príručka pre upevnenie na stenu pre vynikajúcu ochranu a znižuje šancu držiaka lámanie.

- Táto reťazová návode, je dobrou voľbou pre akýkoľvek typ motocross alebo dirt bike na koni.

- Obutie: pre KTM 250.

Špecifikácia:

- Materiál: Plast

- Veľkosť: Cca. 143x67x35mm / 5.6 x 2.6 x 1.4 Palca

- Dostupné Farby: Modrá/Žltá/Červená/Čierna/Oranžová/Zelená

Balenie Obsahuje:

1 Kus Reťazca Stráže Príručka

Poznámka:

1.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

2. Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm)

3. Návod nie je v cene.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím,Ďakujem.

Platba 1. Prosím potvrďte doručovaciu adresu a informácie skôr, než objednaní a zaplatení. 2. Budeme loď balík von do 3 pracovných dní po Alipay potvrdil platby. 3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojho krajiny je vlastný úrad na určenie, či tieto dodatočné náklady budú pred vašim nákupom.Zásielky 1. Prosím skontrolujte nasledovné poštovné čas na odkaz: · usa: o 15-25 pracovných dní · Austrália/Nový Zéland /Európa: o 25-45 pracovných dní · Rusko/Mexiko/Kanada/Španielsko: o 35-60 pracovných dní · Brazília/Južná Afrika/Južná Amerika: o 45-90 2 pracovných dní.Niekedy medzinárodnú dopravu je z predajcov kontroly a bude mať vplyv mnoho faktorov. Prosím, neváhajte a ihneď nás kontaktujte na ďalšiu pomoc, ak ste havent dostala váš balíček po predpokladanom čase. Budeme sa snažiť v našich silách, na vyriešenie vášho problému a zabezpečiť si spokojný zákazník s nami. Ďakujeme za pochopenie a veľkú podporu.Return 1. Každá položka bola kontrolovaná vo veľmi dobrom stave pred dodávaný. V prípade, že bol poškodený počas prepravy, nebudeme akceptovať návrat na výmenu alebo vrátenie peňazí. 2. Vráti sa musí vykonať do 30 dní potom ako kupujúci dostane tovar. A Kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné, pokiaľ je položka nesprávne alebo chybné. Kontakt spokojnosti Zákazníkov je našou najvyššou cieľ. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás okamžite, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém na prvýkrát. Avšak, vzhľadom na časové pásmo rozdiel medzi nami, niekedy nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 1 pracovný deň, že nám to umožňuje reagovať. Ďakujeme za pochopenie. Spätná väzba 1. Ak máte akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. 2. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, 5 Star Pozitívna spätná Väzba bude veľmi ocenil. Vaša pozitívna spätná väzba bude veľkou inšpiráciou pre nás lepšie služby zákazníkom. Ďakujeme vám za vašu veľkú podporu. Myslíte, že MOCER Užite si Nakupovanie Čas! Vážení, náš 10-bod služby len vyžiada vašej piatich-star hodnotenie.

Štítky: chránič reťaze, reťaz jazdec ktm, suzuki sx4, stráže ktm, 390 duke ktm, kryt ktm, kawasaki olej, ktm swingarm, bicykel pokožky, reťaz jazdca.


( 0 Hodnotenie )

Počet