Chrome Sedlo taška Podporu Bar Mount Držiak Pre Suzuki Boulevard C50 M50 VL800 Volusia

€17.86


Chrome Sedlo taška Podporu Bar Mount Držiak Pre Suzuki Boulevard C50 M50 VL800 Volusia Funkcie: Navrhnutý tak, aby pomohol udržať tašky mimo fender stranách a umožniť odbavenie na swingarm pohyb Montážne otvory opatrenia 8-1/4" (21 cm) centrum centrum. Špecifikácia: Zbrusu Nový Aftermarket zátvorkách Materiál: Vyrobené z pevnej ocele s pochrómovaný Farba: Chrome Množstvo : 1 sada Obutie: vhodné pre Suzuki Boulevard C50 M50, VL800 Volusia. Poznámka: Toto je aftermarket /custom fit súčasti ,ktoré nie sú priamo nahradiť OEM časť , môže vyžadovať úpravu pre niektoré modely. Kompatibilné vozidlá je len pre vašu informáciu , prosím informujte mount veľkosť, či strih váš motocykel predtým, než si kúpite .

1.ak vaša poštová adresa patrí do odľahlých oblastí,kupujúci majú platiť ďalšie poplatky za doručenie,nádej, pochopenie,ak nechcete prijímať naše politiky,prosím, nenechajte cenových ponúk,vďaka.

2.ak sa nechcete dostať váš tovar v očakávať,prosím, mail najprv nás,budeme sa snažiť, a splniť vaše nároky,potrebujeme vašu spolupráca,vďaka.

3.Zvyčajne tam nebude vyrábať ani dane,ale nemôžeme 100% zaručiť,ak existuje akékoľvek možné povinnosť vyrába tuhá Vlastné inšpekcie,obávam sa, že kupujúci by byť úplne zodpovedný za to

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie

Budeme ocenia, ak necháte nás pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám päť hviezdičiek,pretože pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek sú to, čo sa usilujeme o.Ak nie ste spokojní s vaše nákupné skúsenosti,prosím, kontaktujte nás skôr, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby , budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, akonáhle je to možné.

Ak je položka, ktorú si objednal je poškodená, kontaktujte nás v záručnej dobe,sme sa vymeniť chybné položky pre vás s položkou rovnakú funkčnosť na prvom mieste.

Ak vhodnú náhradu nie je k dispozícii, čiastočné vrátenie bude vydaný cez Paypal.

Ak kupujúci nechcú ani náhradné ani čiastočné vrátenie peňazí, ale chcú vracať, kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky návrate loď poplatky.

Štítky: m109r, vl800, taška bicycl, m109r, boulevard de šachty, m109r suzuki, boulevard m50, dvere mini, suzuki vl800, boulevard suzuki, boulevard c50.


( 1 Hodnotenie )

Počet