Multi-Funkčný Mini Auto Núdzové Nástroj

€4.95


Význam & Potrebujú Auto Uniknúť Nástroj

Správajú Ako Voda Na Mlyn Pre Život V Čase Mimoriadnej Situácie Alebo Havárie,

Auto núdzové nástroj je špeciálne navrhnutý pre tiesňové nebezpečnú situáciu. Vo všeobecnosti existujú dve hlavné funkcie, v ktorých sú tieto vynikajúce auto uniknúť nástroje sú prospešné – jeden na rezanie bezpečnostných pásov a iných pre oddeľovať strane okna.

Sú kompaktná veľkosť, tak to môže byť ľahko uložené v rukavice poľa a môže byť umiestnené vo vozidle.

Funkcie:

100% zbrusu nový a high-kvalitné auto multi-function núdzové nástroj je vyrobený z odolného ABS+SKH-51 Materiálu.

Má obe ostrá britva pásov fréza a okno istič auto pre správne bezpečnosti a ochrany, v tiesni alebo nehody.

Push položka na sklo, bude to skok z kusu ocele, veľmi mocné magické streľby pin, mohli rozbiť okno v hodnote 0,05 sekúnd, s ľahšie pásov fréza, keď núdzový prípad.

Mini veľkosť, dizajn s kľúčom , ľahký jednoduchšie, nech ste kdekoľvek, každú chvíľu môže priniesť pocit bezpečnosti.

Ergonomicky navrhnuté tak, sofistikované a praktické, ušetriť veľa miesta.

Módny dizajn, nádherné darčekové balenie, môže byť použitý ako darček pre rodiny s deťmi a priateľmi.\ Špecifikácie: Veľkosť: 0.8 * 1.2 * 3.3 palcov. Hmotnosť: 45g. Farba: Modrá / Čierna / Červená. Balenie Obsahuje:

Vyberte Si Váš Balíček... Package Odpoveď: Kúpiť Len 1(Bez Zľavy). Package B: Predám 2 Ks(Extra Uložiť $9). Package C : Kúpiť 3 Ks(Extra Uložiť $16). Poznámky: Prosím, aby mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: keychain multitool, sánky snow, tesárske kladivo, kladivo thor, kožené wuta, právnik úradu, multifunkčný nástroj, multitul, outillage, služby ručné náradie.


( 1 Hodnotenie )

Počet