LAISIYI Sexy Obväz Motýľ Výšivky Backless bez Rukávov Plodín Top 2020 Lete Ženy Mäkké Pletenie Bežné Streetwear Módy

€5.95


Veľkosť(CM)

Poprsie

/

Dĺžka

S

70-86

32

M

74-90

32.5

L

78-94

33

Poznámka:

1.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2.Tento veľkosti oblečenia informácie sú len pre referenčné účely, a môžu mať 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. 2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Štítky: nity mens denim, gauč nápady, indickej, psp prípade taktickej, sporák obnova, poe dlhé vzdialenosti, pohľad na jazero bc, iphone 7plus tech, bradavky pásky tesco, sporák samsung a70.


( 0 Hodnotenie )

Počet