Motocycle Rukoväť Riadidlá rukoväte Bar Končí Brzdové Páčky Spojky Stráže Chránič Pre suzuki gsxf gsx-f gsx f GSXF 650 1250

€9.35


Vitajte mojom obchode! Popis produktu: Typ: Motocyklové Handguards Riadidlá Stráže Rukoväte Bar Končí Množstvo: jeden pár (vľavo a vpravo) Farba: zelená modrá čierna červená titán orange Stav: 100% zbrusu nový kvality páky ochrany musí byť nainštalovaná tak, aby sa zabránilo pneumatiky od dostať uviazol v MotoGP a predstavuje nebezpečenstvo, keď príde do kontaktu s inými vozidlami a brzdové páky kontakty súperove telo. V poslednej dobe, to bolo použité v meste jazdy a cestovného ruchu, a ako ľudia prijatie zvýšilo, to prijala nový dizajn, ktorý je k dispozícii na ľavej a pravej. --- Vynikajúca kvalita a jednoduchá inštalácia --- môžu zlepšiť vzhľad bicykli a pomôcť chrániť svoje drahé a nestabilné radiátory z lietania trosiek.

Štítky: stojan suzuki gsx 650 f, kožušiny motocycle bunda, systém suzuki dr 650, gsx-f, kapotáže suzuki gsx600f, motocykel rukoväte bar, 1999 suzuki gsxf 750 katana, r1250gs, Gsx 750 s, posapies suzuki gladius.


( 1 Hodnotenie )

Počet