1pc Pevný Hliníkový Držiak Žiletky 30/45/60 Čepele Pre Graphtec CB09 Vinyl Rezací Ploter

€4.30


{infomodule}

Držiakov čepele sú vyrobené z dovezených vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, dovezené živice vyrobené s vysokou presnosťou stroje,držiak žiletky s vysokou presnosťou,odolnosť a dlhú životnosť.

Držiak žiletky je zhodný stroj,najmä dovezené, ploter,nie je všeobecne vzorcami.

Použiť žiletku

1, Čepeľ by sa nemala rozšíriť príliš dlhý,vo všeobecnosti v priebehu pol milimetra je lepšie, a zároveň venovať pozornosť rozšírené balde dlhšie správne, keď vybojovať malým písmom,aby sa zabránilo držiaka žiletky mať vyrezávané stres preč. Vhodne vyryté drobným písmom s novými fréza a spomaliť.

2, keď slovo vyrezávané s hranatými jav,mali by ste zmeniť kotúč na odstránenie problému,pokiaľ tento jav pretrváva aj po zmene čepeľ,malo by to byť držiteľom problém.

3, ak problém vzniknúť držiak žiletky,skúste kvapka oleja v ložiska a otáčanie lamiel niekoľkokrát namažte, ak stále nevyriešené, zvážte výmenu žiletky.

Špecifikácia:

Celková dĺžka:50 mm

Materiál:hliníková zliatina

Farba:Pramene,Čierna

VHODNÉ NA STIERAČE

19 mm (Dĺžka) x o 0,9 mm (priemer)

Balík Obsahuje

1pc držiaka žiletky s priesvitnosť kolo box

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: cimbal gumy, čepeľ cricut, teflón ploter pásky, ploter summa, cb09, silueta držiteľ cb09, blue crystal sodalite, rezací ploter, čepele graphtec, 45 čepeľ cb09.


( 1 Hodnotenie )

Počet