Mechanické Kód Zámku Digitálne Stroje Klávesnice Zadávanie Hesla zámky Dverí z Nehrdzavejúcej Ocele, Zinku, Zliatiny Striebra 1705

€21.59


Funkcie: 1. Zliatiny zinku integračné štruktúry, s nehrdzavejúcej ocele mortise 2. Jednoduchá inštalácia – ball-lock by mohol byť presne náhrada za tento zámok 3. Použitie v kancelárii, doma alebo byt... 4. Vhodný pre ľavé dvere a dvere vpravo 5. ANSI Grade2 / CE certifikované Špecifikácia: Veľkosť Tlačidiel Časť Rozmery: Dĺžka:107mm(4.25 v) Šírka:43mm(1.73 v) Hrúbka:20 mm(0.83 v) Veľkosť Zadnej Časti Rozmery: Dĺžka:107mm(4.25 v) Šírka:40 mm(1.73 v) Hrúbka:16 mm(0.67 v) Nie je za štandardné dvere otvor, Musia byť použité na nové (uncut) dvere balenie Obsahuje: 1 x Keyless Mechanické Heslo Dverí Zamky (Strieborný) 1 x Zadná Doska 1 x Rúrkové Západku Mortise 2 x Neoprénové Tesnenie 1 x Strike Doska 1 x Strike Box 1 x Inštalačný Kit 1 x Príručka pre Používateľa 1. Mechanický Zámok: Take off 4 skrutky na zadnej panel,a potom stlačte tlačidlo C a pridržte ju,potom by ste mohli zmeniť červená železa paneli, ako potrebujete.Ak váš kód je 1234,potom červené železa panel do 1234 diery.

2. Mechanický Zámok: umožňuje nastaviť, Aby tlačidlo na prevádzku v rámci kód otočte skrutku, ktoré sa týkajú tlačidlo tak, že bod je smerom dovnútra(smerom F),ak si želáte vykonať tlačidlo z kód,otočte skrutku tak, že bod je obrátená smerom von(pasívny G)

PS:2. zámok je jednoduchšie, než 1. lock,pretože to nie je potrebné, aby sa z podklad paneli, ak chcete zmeniť kód.

3. Mechanický Zámok: Ak chcete zmeniť heslo:otočte buttongs originálnych kód 180degree v smere hodinových ručičiek.(Poznámka:zmení bodky na 2 stranách tlačidlá na horizontálne) PS:3. zámok je jednoduchšie, než 2. a 1. lock,pretože to nie je potrebné, aby sa z zámok na dvere,a môže sa zmeniť kód.

Prvá generácia mechanický zámok

Štítky: vstupné dvere zámok, electron zámok, vstup do budovy dverí zamky, zámky dverí vstupu domov, handleset vstupných dverí zamky, načasovať vstup dverí zamky, dizajn vstupných dverí zamky, zámok, dvere zablokovať prístup, zámky dverí smart.


( 1 Hodnotenie )

Počet