Un:90-260VAC Elektronická ochrana proti Preťaženiu Relé Motora Chránič Tepelné Preťaženie Relé SOPR-SS3

€6.37


Funkcie

■ Super Malý ■ Viac-Aktuálne Istič Zámok Na Ochranu ■ Samostatné Nastavenie pre každú Operáciu Odkladu / Prevádzka Času Oneskorenia ■ Široký Sortiment Set-up ■ Široký Rozsah Prevádzkového Napätia ■ Indikátor prevádzky a Identifikácie Skutočných Prúd(LED) ■ Ručné / Elektrické Reset ■ Okolia Insensitive ■ Nízka Spotreba Energie ■(Č Volt Uvoľnenie/Fail-safe Operation)→N Typ ※Jednofázové, trojfázové k dispozícii (Č Volt Uvoľnenie/Fail-safe Operation)→N

Používa sa pre

- Nízke Napätie Vyvolané Elektromotor (600V Úrovni) Ochranné Relé - Break-Down Sledovať Prúd Relé - Alternatívna Náhrada za Existujúce Relé

Protetcion

Ochranné Položky Prevádzková (Cesta) Doba, Počas Aktuálneho = O-ČAS Fázy Strata = O-ČAS Zablokovaný Rotor = D-ČAS+O-ČAS

LED

Ammeter Funkcia: Po motor beží hladko, zase nadprúdu nastavenie gombíka pomaly sa proti smeru hodinových ručičiek, aby sa červený indikátor, ktorý je 100% z aktuálny prevádzkový prúd. A potom otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek len vypnúť červené svetlo na toto miesto pre aktuálne beží aktuálna hodnota o 103%. Run / Prevádzky Ukazovateľ: Relé Cesty: Červená LED Napájania / normálny prevádzkový stav: Zelená LED

Manuálne / Elektrické Reset

S test tlačidlo stlačené,červená LED dióda je na a výrobok bude výlet po O-ČAS. Bude relé de-pod napätím, keď RESET je tlačený alebo ovládací je napájanie odpojené.

Súbor

Po dokončení inštalácie je nastavenie takto. Nastaviť gombík: D-ČAS(Oneskorenie) a Nastaviť dve alebo tri sekundy dlhšie ako motor čas štartu. Nastaviť gombík: O-ČAS(Over-current čase spustenia) Nastavená menej ako motor je vytrvalosť čas s viac ako dlhodobé. Nastaviť gombík: Zaťaženie(Menovitý Prúd) Nastaviť nad 110% motor je menovitý prúd pod 120% jej prevádzkový prúd.

TEST Inštrukcie

S test tlačidlo ehld nadol,červená LED dióda je na a výrobok bude výlet po O-ČAS. Bude relé de-pod napätím, keď RESET je tlačený alebo ovládací je napájanie odpojené.

LED Indikácia

Položka PWR(Zelená)LED Cesty(Červená)LED ○ × Normálny priebeh ○ × Výlet × ○

Špecifikácie

Aktuálny Sortiment............ : Type05) 1-6.5 Type30) 5-30A Type60) 5-60A Type120) 10-120a Type600) Použiť externý CT(sekundárny 5A)nad 60A s 05 typu. Prevádzkové Napätie(Un).: Tpye110) 110VAC Tpye220) 90-260VAC Tpye380) 180-460VAC Prevádzková Frekvencia....: 50/60Hz Prevádzkové Napájanie...........:

Rozmery

Štítky: motor tepelný spínač, motorové tepelné, preťaženie motora relé, eocr, relé kanály 220v, relé 1 220v, 220v relé, old school tričko, preťaženie relé, 2 relé 220v.


( 2 Hodnotenie )

Počet