Ženy latinské Tanečné Topánky Pre Dievčatá Lady Ballroom Dance Topánky na Vysokom Podpätku Veľkoobchod Jazz Dance Teniska 5/7 CM Podpätku Mäkké Jediným

€12.29


Budeme úprimne oceniť, ak 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba je ponechané na našich produktov a služieb. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred lefting negatívnu spätnú väzbu. a my sa budeme snažiť vyriešiť otázku.

Môžete si vybrať správnu veľkosť podľa vašej nohy, dĺžka a naše veľkosť grafu. Prosím, starostlivo skontrolujte veľkosť pripojené na stránke pri nákupe. a obráťte sa na nás prvá, ak sa nechcete rozhodnúť. Malý visual diference na rôznych obrazovke je normálne, prosím, kontaktujte nás. ak potrebujete viac skutočné fotografie. Vôňa zmizne po uvedenie do vetraných miestach na krátke obdobie, je to normálne.

Zvyčajne položky sú dodávané v Číne Post Air Mail (doprava zadarmo), dosiahnuť väčšina krajín, do 15 do 50 dní, okrem NÁS(podľa epacket , dodacia lehota cca 2 týždne). Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. Ak potrebujete rýchlu prepravu metódy, prosím, kontaktujte nás .

Štítky: lady čerpadlá 2018, tenisky ženy veľkosti 6 5, tanec kožené topánky, pól tanec vysoké podpätky 7, latinská dancings topánky, kožené tanečné topánky weddiny, extrémne vysoké podpätky sexy fetish topánky, latinská topánky tanec, balet topánky latinskej tanca, transparentné topánky latinskej tanca.


( 0 Hodnotenie )

Počet