4Pcs Nastaviteľné Závitové Posteľ Rám stabilizačný Nástroj, Nočné Headboards Zabrániť Uvoľnenie (Striebro, 56mm - 76 mm)

€7.80


[Materiál]Nastaviteľné závitové posteľ rám stabilizačný nástroj vyrobený z prémiovej kov, ktorý je pevné a spoľahlivé a odoláva aj silným tlakom.

[Size]balíček obsahuje 4pcs rošty stabilizačný nástroj. Zmerajte vzdialenosť medzi vaším trasie nábytok a steny, potom vybrať správnu veľkosť Posteľ Rám stabilizačný nástroj nastavovaciu skrutku číslo. To sa hodí 56mm-76 mm.

[Funkcie]Vyhnúť sa triasla nábytok, účinne znižujú hluk a EVA tlmenie nárazov chráni stenu z dae, a chráni stenu z dae a zabrániť podložie z trasie.zabrániť tras, pokojná nálada. Pohybuje posteľ by nemala ovplyvniť váš spánok a Zlepšiť kvalitu vášho spánku.

[Aplikácie]nastaviteľné závitové posteľ rám stabilizačný nástroj môže byť použité v mnohých miestach, ako dlho, ako ťažisko je nestabilná alebo ľahko potraste objekt môže byť použitý. Napríklad posteľ, skriňu, stoličky, pohovky a iné objekty použité proti múru.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 56mm - 76 mm

Farba: Strieborná

Poznámka: Zmerajte vzdialenosť medzi vaším trasie nábytok a steny, potom vybrať správnu veľkosť Posteľ Rám stabilizačný nástroj nastavovaciu skrutku číslo.

Balenie obsahuje:

4pcs rošty stabilizačný nástroj

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: drevené postele, posteľ frame kráľ, posteľ smart, moderné postele, adj, anti shake, posteľ zátka, batéria festool, endredon, anti shake nástroj.


( 4 Hodnotenie )

Počet