Wc bagre prostredníctvom kanalizačných školy domov elektrické rúry bagrovanie stroj wc kuchyňa blok artefakt nástroj

€116.49


Parametre výrobku

Názov produktu: Domáce elektrické rúry bagrovanie stroj Odblokovanie potrubia priemer: 19 mm-38 mm Dĺžka kábla: 9.14 m Kábel priemer: 6mm Napätie: 220v Výkon: 120w Hmotnosť: 5.44 kg Prosím, láskavo prečítajte si nasledujúce tipy pred nákupom. Ak akýkoľvek problém, prosím, neváhajte a kontaktujte nás. 1.Prosím, nechajte nám odkaz v poradí, ktorý nám pripomína, aké napätie a plug potrebujete pre elektrické zariadenia. Ako viete, že rôzne krajiny používajú rôzne štandardné sviečky a rôzne napätia. 2.Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok je vhodný iba na niektoré časti krajiny,tak po úhrade sa,prosím, obráťte sa na nás,potvrdíme s vami. Čo je "Predávajúci spôsob dopravy," Keby ste len mohli vidieť tento spôsob USD398.00 je lacnejšie ako iné spôsobom, pls kontaktujte nás na kontrolu detials lodné náklady. 3 .Keď parcely prišiel vaše miestne zvyky,prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku,sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane,Ak colné odbavenie zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov, vrátený tovar alebo zničená, nebudeme vrátenie akejkoľvek platby.

Ak vyberiete možnosť " Predávajúci Spôsob Dopravy ", budeme vyberte príslušné námorné prepravy podľa regiónu. Stav tovaru nebude aktualizovaná, keď je tovar prepravovaný po mori. Po príchode na miestnej úrovni, stav tovaru budú aktualizované. Kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre detaily.

Poznámka : Ak je vaša adresa je vzdialenej oblasti, budeme kontakt na vás, budete musieť pridať 35USD ( Kliknite tu pre doplnenie prepravné náklady) dodatočné doručenia servisný poplatok,ale ak si havn nemôžete odpovedať nás v čas a venovať ho,budeme vybrať iné prepravné spôsob, ako pre vás, a to Je zadarmo,myslím si, že možno pochopiť.Napríklad: Kanárske Ostrovy, Španielsko; väčšina častí Litva; Filipíny-Bohol Carmen; Grécko-Kréta, atď.

4. Pre všeobecné produkty , ktoré používame vyjadriť, ako DHL, UPS, TNT, EMS, FedEx. Ak ste ruskej zákazníka, budeme loď cez CDEK ( dane, je súčasťou balenia ). Ak ste zákazníkom v iných krajinách , môžeme tiež loď po mori/air+express . Pre ťažké nákladné , môžeme tiež loď po mori alebo letecky . Ale nie je to door-to-door service , musíte vymazať svoje zvyky a zaplatiť clo.

Štítky: prenosné potrubie navliekanie stroja, stroj kanalizácie, rúry bagre stroj, rúry bagrovanie stroj, rúry bagrovanie zariadenia, čerpadlo tryska, big power tools, zlato bagre stroj, nástroje, náradie., potrubí stroje na rezanie závitov.


( 1 Hodnotenie )

Počet