Dva-v-jednom Otvorenie Integrované Y-typ Výfukový Ventil Elektrické Výfukových Downpipe Elektronické uzatvárací Ventil, Diaľkové Ovládanie

€58.78


Funkcie:

1. Materiál: rúrka je prevažne vyrobená z T-304 nerezovej ocele s počítačovými a povrch má krásne farby, ktorá je veľmi cool.

2. Vysoká presnosť: výfukový ventil a diaľkové ovládanie súprava má presnosť obrábania, vysokou presnosťou, stredne hmotnosť, odolnosť proti korózii a vysoká mechanická pevnosť. Dizajn Okamžite Zvyšuje 10-20 koní.

3. Upgrade príslušenstvo: výfukový ventil a diaľkové ovládanie kit vhodný pre údržbu a aktualizáciu, silné, húževnatosť, dobrú odolnosť proti pádu výkon, a špeciálne humanized dizajn.

4. Elektrický spínač auta: Elektricky ovládané výfukové ventily výdaj, jednoducho tým, že preletí prepínač.

5. Vysoký výkon: Agresívne hlboký zvuk, zatiaľ čo zabezpečuje plynulý prietok výfukového plynu.

Popis:

Tento výfukový ventil a diaľkové ovládanie súprava je presne opracovanými, odolný a prispôsobivý, ktoré môžu zvýšiť výkon motora a efektívnosti.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, hliníkové zliatiny

Farba: strieborná

Veľkosť: 3inch, 2,5 palca (voliteľné)

Package Zahrnuté:

2* Elektrické výfukových vystrihnúť

1* Bezdrôtové Diaľkové

1* Y-Adaptér

2* Drôt Postroj

2* Motor

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: t4, zníženie výfukových, hydraulický olej teplota, sedlo ventilu fréza, puškár nástroj, pajero pinin, výfukové valv, nhw20 prius, domáce výfukový ventil výrez, výfukové plyny áut šál.


( 0 Hodnotenie )

Počet