Ananas Surfovať Štýl Pláži Pončo Rýchlo Sušené Unisex Muži Ženy Zmeniť Neoprén Župan Uterák Mikrovlákno

€16.54


ANANAS SURF beach pončo

ANANAS SURF beach pončo s cuted vrecko pre jednoduchú zmenu svojho mokré nosenie je vyrobený z rýchlo sa odparujúci a super ľahký mikrovlákna semiš handričkou materiálov. Tak tiež môžu byť použité ako plážový uterák. Je to skutočne malé, veľkosť balenia, budete vždy nájsť nejaké miesto, na pláži, pre zmenu si mokré nosenie po surfovať. Len dať to v taške, aby pončo spolu na mieste!

MATERIÁL: Poliester 88% Poliamid 12%

VEĽKOSŤ: S (80x55cm) pre výšku: 120-150 cm M (110x67 cm) pre výšku: 150-170 cm , L (115x70 cm) pre výšku: 160-185 cm, XL (121x77cm) pre výšku 180-200 cm

Nákup poznámky

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colné odbavenie krát v jednotlivých krajinách, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Z dôvodu úpravy ruskej poštová politika, ruský kupujúci je povinný vyplniť úplné meno na medzinárodných zásielok.

Vzhľadom na úpravu Brazília poštových politiky, Brazília príspevok bude účtovať 15 reals ($3.50) na objednávku pre všetkých medzinárodných balíkov spracované colnými. Vzhľadom na úpravu theKorean poštová politika, i n s cieľom vyhnúť sa abnormálne colné odbavenie tovaru v Kórei, môže kupujúci vyplniť osobné colné odbavenie číslo pri objednávke.

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme! Ak ste nespokojní s ňou, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne!

Poznámka:

Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočné farby.

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie, pozrite si prosím veľkosť starostlivo pred zakúpením položky.

Ak ste si vybrali nesprávnu veľkosť alebo zlý základ, zvyčajne odporúčame vám, aby ste ho môžete predať váš priateľ, alebo ako dar poslať na váš priateľ. Pretože dodacia cena je veľmi vysoká, zvyčajne to nie je stojí za vrátenie výrobku, ďakujem!

S pozdravom,

ANANAS SURFOVAŤ

surfové a príslušenstvo

Štítky: grip surfovať, potápanie oblek, pončo surfovať uterák, vodítku surf, surfovať pad pro, surf, pončo, pončo surfovať, pončo ženy, župan ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet