2 KS / 10K:600 permalloy audio oddeľovací transformátor, vyvážené a nevyvážené konverzie zvukový izolant

€22.95


Permalloy 10K:600 audio step-down Oddeľovací transformátor: značka nameraná hodnota na transformátore. Vysoko kvalitné audio krok-up transformátor, dovezené permalloy materiálu, je možné filtrovať na odstránenie AC rušenie hluku, Digitálne vrah. Pre celý rad high-end odborníkov HIFI front stage, audio signálu boost použitie.

To môže byť tiež použitý hore nohami, Impedancia 600:10K.

Namerané napätie pomer je 1 0,6 . To znamená, že 10K vstupné napätie je 1V, a výstupného napätia 600Ω vinutia je 0,6 V , signál je oslabiť.

Navrhnutý a vyrobený pre zvuk pasívne front stage transformátor. Môžete zadať, Č Rovnováhu a vyváženosť, Nevyváženosť rovnováhu, Step-down utility model má výhody vysokého napätia a izolácie a dobré použiť efekt.

Transformer primárne použitie dvoch skupín a navíjania (2K5+2K5) vedie linky na štyri kolíky, a dve skupiny sú zapojené do série, aby sa 10K. Spoločné impedancia môže byť tiež použitý v paralela medzi týmito dvoma skupinami.

Sekundárne štyri kolíky, Dvoch skupín sa používajú spolu (150 Ω + 150 Ω) linka je vyhotovená na štyroch koncoch, a dve sú zapojené do série 600 Ω . Môže byť tiež použitý v paralela medzi týmito dvoma skupinami, Flexibilné použitie.

Existujú štyri druhy pripojenia na odkaz!

Transformer core obsah Viac ako 85% dovážaného EE25mm permalloy materiálu, základné biele, lesklé, reflexná, dá sa rozpoznať. Základná veľkosť: 25.5 mm * * * * * * 19 mm * 7mm Plátok hrúbka iba 0,2 mm . Vysokú čistotu kyslíka zadarmo medi smaltovaný drôt likvidáciu, tak, že audio signál sa prenáša dokonale.

Transformer označené meranie hodnoty parametrov, testovanie, výber, zatvorte predaj.Som nductance 120Hz výstroj merania.

Transformátory boli zistené, transformátor je označené meranie odporu a indukčnosti, Zabezpečenie primárneho a sekundárneho vinutia normálne, č otvorený okruh, skrat, únik jav, transformátor pin nie je voľná.

Štítky: tv flyback transformer, permalloy transformer, 5v micro usb napájanie, napätie transformátora, audio oddeľovací transformátor schematický, ecc88 trubice, ovládanie ovládač, 600 ohm audio transformátor, audio transformátor 1k, permalloy.


( 1 Hodnotenie )

Počet