1Pcs Nové, Mäkké Vlasy Nuly-Bez Kolies/Pneumatík Kefa Krátke Rukoväť Špeciálny Dizajn Sivá Kefa na Čistenie Pneumatík, Koberce a Podlahové Rohože

€7.11


Pneumatiky Štetec/ Koberec Kefa

Špecifikácia: Názov: Pneumatiky štetec/koberec kefa Materiál: nylon vlasy + plastová rukoväť Vlasy typ: mäkké vlasy Veľkosť: 20.5*8*7.5 cm Farba: šedá a biela Funkcie: 1. Nylon vlasy, silné čistiace schopnosti; 2. Plastová rukoväť, pohodlné a trvanlivé; 3. Tam je otvor na zavesenie na rukoväť,to je jednoduché používanie a skladovanie; 4. Multi-funkčný, možné použiť pre automobily a domácnosť , môžu byť použité na čistenie pneumatík, podlahových rohoží, kobercov, atď. Zoznam balíkov: 1*kefa Poznámky: 1.1 palec=2.54 cm,1 cm=10 mm; 2.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky; 3.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme!

Štítky: krava koberec sivá, denim podlahe koberec, kefa koberec, kožušiny huba, koberec metla, kefa auto, kefa poschodie, nylon kolieska, čistič pneumatiky, rohože plastové.


( 0 Hodnotenie )

Počet