NOVÝ Suchý Ľad Tvorca Basic Edition Štandardný Závit Ventilu W21.8 Nastavenie Plastový Kužeľ+Zbierky Taška Na 1 kg+O-krúžkom

€32.16


Suchý Ľad Tvorca Basic Edition Štandardný Závit Ventilu W21.8

Popis:

Vnútorný Zub Špecifikácie:W21.8

Veľkosť:

#1:(Výška)O 13,2 cm

#2:(Zásuvky Priemer)O: 7.8 cm

#3:(Rozhranie Priemer)O: 2.6 cm

Prevádzkové Príručky:

To je úplné mechanické zariadenie, ktoré je navrhnuté tak, aby sa zmestil do každého valca z carhon uhličitého s sifón trubice.Montáž, Posunutím otvorte časť taška nad nehrdzavejúcej kužeľ. Potom posuňte plastový krúžok cez plastový kužeľ 4 cm a utiahnite na úplné vykonanie tesnenie. Otvorte oxidu uhličitého ventil valca Aspoň jednu úplnú otáčku.Zber taška sa spustí okamžite, plnené vločkami suchého ľadu. Keď taška je úplne vyplnené, zatvorte ventil valca a mierne hit kužeľovej časti na jeseň suché bloky ľadu z kužeľa. (Oni possibiy ľavej vnútri)suchého ľadu môže byť stlačené, aby sa stal ťažšie, alebo nechajte ju vo forme flakers, V závislosti od použitia, ktoré chcete robiť.

Funkcie:

-Výrobu Suchého Ľadu Veľmi rýchle na svoje miesto.

-Skontrolujte množstvo Suchého Ľadu, ktorý chcete použiť , vločiek alebo tuhé , závisí od vášho choise na použitie.

Balík Obsahuje:

1* Plastový Kužeľ

2*Zber Taška Pre 1 kg

4* Tesnenie s O-krúžkom

Poznámka:

1.Ak máte akékoľvek problémy alebo problémy, obráťte sa na nás.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

3.Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

4.Musia nosiť bezpečnostné rukavice, pri práci s suchého ľadu, pretože to je nebezpečné pre spôsobuje pobudne na koži ako suchý ľad je -80 C teplota.

5.Deti držať preč od suchého ľadu, nebezpečenstvo pre pokožku spáliť.

6.Oxid Uhličitý valec musí byť s siphonic trubice vnútri.

7.Keď vás práca s kvapaliny alebo soild oxid uhličitý CO2 musia nosiť ochranné okuliare a izolované rukavice.Nedotýkajte rúry s holými rukami.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: ventil podložka, suché veku taška mäso, taxidermi, fen vrece, základné edition ženy, auto čisté peny, din 477 w21.8, rgbduino, dj, ucho krúžok maker.


( 2 Hodnotenie )

Počet