2019 Mini Ženy Batoh Školský Batoh Pre Dospievajúce Dievčatá Kórejský Štýl Pu Kožené Tašky Cez Rameno Pre Ženy 2019 Bagpack Žena

€6.51


2019 Mini Ženy Batoh Školský Batoh Pre Dospievajúce Dievčatá Kórejský Štýl Pu Kožené Tašky Cez Rameno Pre Ženy 2019 Bagpack Žena

Funkcie: 1.Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je ľahké a pohodlné nosenie. 2.Zobraziť váš jedinečný vkus a osobnosť. 3.Nádherné darčeky pre vás a vaše kamarátky. 4.Vhodné pre narodeninám, večierky, stretnutia, výročia 5.Cestovný ruch pamätné činnosti, dary, reklamné akcie, výročia, oslavy, výstavy, zamestnanecké požitky. Špecifikácie: Balíček Zahrnuté: 1 KS Príležitosti: Cestovné, Obchodné,Pracovné, Stretnutie ,Pláž,Schppl.atď. TIPY: 1.Výrobok je merané ručne, tak to bude 1-2cm chyba, prosím pochopiť. 2.Vzhľadom k rôznym disply a svetlo,obrázok farba bude určitý farebný rozdiel s true color. 3. Všetky ostatné problémy, prosím, kontaktujte nás slobodne.

1. Spätná väzba je dôležitá informácia pre našich zákazníkov. Prosím, byť zodpovedný za vašu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek nespokojní s nami, Prosím, kontaktujte nás. Dostanete odpoveď a riešenie do 24 hodín. 2. Trváme na tom, že zákazník je boh. Takže prosím, nebojte sa o vás peniaze a svoj pozemok, sme spoľahlivý predajca.

3. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, napíšte skúsenosť a komentár pre iných zákazníkov, je lepšie vziať nejaké fotky. My sme si to vážim.

4. Všetkých PÄŤ-HVIEZDIČKOVÝ je naša česť, prosím, pomôcť udržať spolu.

5. Viac informácií o spätnej väzby:

1. Čo môžem urobiť, ak nemám získať pozemok do 30 dní?

Prosím, kontaktujte nás slobodne, a sľubujeme, že sme vám uspokojivé riešenie.

2. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo :

3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

4. Wholease a drop shipping sú obe privítali?

Pre wholease, vám môžeme ponúknuť express lodnej dopravy.

Pre drop shipping, budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

5. Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: batoh kórejský štýl ks, batoh taška pre ženy, dámske topánky bagpack, dámske bagpack čierna, mini batoh malé teenage, Batoh, veľký batoh dospievajúce dievča, batoh kožené ženy, šatka batoh kórejský štýl, batoh taška ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet