Aransue Zimné Nové Retro Literatúry Kabát Čínsky Štýl Kabát Doska Tlačidlo Uprostred Dlho Bavlna Čalúnená Bunda

€35.73


Zadarmo Veľkosť

Prečítajte si veľkosti ako tabuľke uvedenej nižšie. Ramenné Poprsie, až na dĺžku Srsti 41 cm 132cm 103cm -------- 1cm=0.394 palec,1inch=2.54 cm. Toto je merané ručne, prosím, allow1-3 cm rôzne

Model a Detail

Umývanie

1.Odporúčame prať ručne. Pranie v práčke by mal byť jemný, nie viac ako 30 minút. Nie je vhodné, aby nasiakli. 2.Používajte neutrálne premývacie kvapaliny alebo špeciálne pracia kvapalina. Nevystavujte slnku po umytí. 3.pranie pri teplote nie nad 30, 4.Pred obliekanie, môže použiť teplota média žehlenie. Keď nie sebe, dal oblečenie v pohode a vetrané miesto.

O nás

ARANSUE je muž a žena nosiť značky, ktoré kladie dôraz na osobnosť a jej produkty majú diverzifikované série. Stručný, ale nie je jednoduché, pohodlné s módy, Usilovať sa o Kvalitu výrobkov a Služieb s cieľom Uspokojiť Dopyt Spotrebiteľov. Akceptujeme Maloobchod,Veľkoobchod,Zmiešané objednávky a Drop Ship.Ponúkame veľké zľavy pre veľkoodberateľov a zmiešané objednávky.Môžete nás kontaktovať na každú otázku,je nám potešením odpovedať na všetky vaše otázky do 24 hodín. Doprava:

Štítky: burr bunda, bat rukáv bunda zimná, 3d cardigan, kórejský kabát, xikoi kabát, zmes kabát, muži dlhá bunda teplý kabát s kapucňou, hijinx, kabát prehoz veľké veľkosť, kabát ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet