AUTOOL 7Pcs kľukového hriadeľa Motora, brzdový kľúč Načasovanie súprava Náradia pre Maserati 3.0 T pre Geberit Prezident Levante 3.0 T Načasovanie Nástroje

€295.66


AUTOOL 7Pcs kľukového hriadeľa Motora, brzdový kľúč Načasovanie súprava Náradia pre Maserati 3.0 T pre Geberit Prezident Levante 3.0 T Načasovanie Nástroje

1. [PROFESIONÁLNE NAČASOVANIE NÁSTROJ] -Tento AUTOOL motora načasovanie toolket je špeciálne nástroje pre Maserati, vyžadujúce č revízia pracovať na vašom vozidle.

2. [PRAKTICKÚ FUNKCIU] -Určené na zablokovanie vačkové hriadele v ich potrebné načasovať poloha.

3. [PERFEKTNÉ ZAROVNANIE] - Získať presné zarovnanie aj bez cam výstroj zamykanie nástroj. Ľahko zladiť vačkové hriadele s týmto nástrojom robiť cam pás náhradu, zvlášť potrebné pri vašej kamery boli presunuté do cam výstroj zámok.

4. [EASY STORAGE] -Heavy-duty plastové ranu tvarované puzdro s kovové západky pre jednoduchú prepravu, jednoduché skladovanie a rýchle organizácie

5. [3-ročná ZÁRUKA]: Pre škody spôsobené non-ľudské faktory, AUTOOL sľub odoslať diely zadarmo do 3 rokov. Pre všetky potreby, ste srdečne vítaný, kontaktujte nás a my sa vám ozveme čo najskôr do 24 hodín.

Zavedenie nového výrobku:Použitie pre správne brzdový kľúč a kľukového hriadeľa načasovanie poloha.

[Balík obsahuje]: kit zahŕňa remeňa s variabilnou ventil okruhu.Na brzdový kľúč, kľukového hriadeľa a zotrvačník, kolíky sú vhodné aj pre mnoho iných benzínové a dieselové motory.

[Výhody]: Použite zámok na brzdový kľúč v načasovať polohe, keď je motor opraviť alebo obnoviť, vyžadujúce cam kladka, ktoré nemožno odstrániť a načasovať.Pre zablokovanie brzdový kľúč v polohe, aby sa umožnilo premennej ventil načasovanie kladka byť odstránené. Súprava zahŕňa neskôr duratec motora,obsahuje revidované dizajn brzdový kľúč nastavenie dosky a tensioner kladka kolíka.

Aplikácia:

Tensioner Kladka Kolíka & Kľukového Hriadeľa Zamykanie Nástroj & Brzdový Kľúč Ozubeného Zamykanie Nástroj & Zotrvačníka Načasovanie Pin & Brzdový Kľúč:/Kľukového Hriadeľa Pin Maserati

Zoznam Balíkov

1 SETx Načasovanie Nástroj

1 x puzdro

Štítky: pančuchové nohavice levante, brzdový kľúč nástroj, remenice kľukového hriadeľa nástroj, autool ct150, opel nástroj, Auto repair tool, nástroje nástroj sady, čas nástroj, autool x50, tlačidlo flush.


( 0 Hodnotenie )

Počet