3ks Menštruačné Nohavičky Ženy Sexy Únik Dôkaz Fyziologické Nohavice Bavlna Priedušná spodná Bielizeň spodné Prádlo, Dámske Vysoký Pás Nohavičky

€7.42


Detaily produktu: Mäkký a hladký: teplý, super hladké, pohodlné a ochladí sa. 100% bavlna, plná farba, zatvorte starostlivosti. elastická vo vnútri, nie je ľahké nedeformujte, prírodné farbenie, nie je ľahké fade, viac zdravé. Č obaľovanie po opakovanom čistenie kefkou. Popis: Hlavné textílie zloženie:Nylon 95(%) Spandex5(%) Rozkroku podšívka zloženie: Bavlna 99 (%) Funkcia: hip výťah, brucha, Pasu typ: stredný pás Dizajn funkcia: Honeycomb Vzor: Obyčajný Chyba rozsah: 1-2CM kategorii: mladé ženy, Farba: čierna, ružová, strieborná šedá, tón pleti Veľkosť: Voľná Veľkosť (vhodné pre hmotnosť 40-70 kg) Poznámky: v Dôsledku takých faktorov, ako je zobrazenie pixelov, tak tam môže byť trochu farebný rozdiel v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, tam môže byť 1-3 cm z povolený rozsah chyba. Ak máte akékoľvek otázky, len pokojne chatu s nami.

-O ÚDRŽBA: Ručné umývanie teplou vodou o 30degree. Nie oneskorenia pre príliš dlho. Spodná bielizeň je tesný a intímne oblečenie, ktoré sa ľahko vypestovať baktérie. Pre naše zdravie, je odporúčané, aby ho zmeniť každý polrok. -O POŠTOVNÉ: pri platbe, pozemok budú zaslané do 24 hodín. Ak nie je nedostatok, budeme vás informovať e-mailom. -O VEĽKOSŤ: Textílie z rôznych materiálov majú rôzne pružnosť, tak odlišné štýly rovnakej veľkosti, bude mať malý rozdiel v dlaždice veľkosť. Ďakujeme za pochopenie. -Naša komunita Nie je takáto skupina dievčat, ktorí sledujú módne ,sebavedomie a majú svoje vlastné jedinečné pohľady na šaty . Sú energetické a nadšenie,láska, šport ,a ako zdravé a prirodzené telo .Sú obhajuje slobodu . Potom Kryt Tkaniny narodil .Odborník na dizajn, pohodlné pre módne dievčatá . Zaslúžite si to .

Štítky: alva menštruačné podložky, thx menštruačné podložky, únik dôkaz obdobie nohavičky, opakované použitie nepriepustných, nohavičky, opakovane pad žena menštruačné, mens pantyhoes, únik dôkaz nohavičky mužov, tangá menštruačné bavlna, jeseň pantyhoes, únik dôkaz hygienické nohavičky.


( 0 Hodnotenie )

Počet