Nové Nastaviteľné Prenosný Držiak Na Notebook Stojan Prenosný Stojan Tabletu Hliníkovej Zliatiny Počítač Držiak Držiak Pre MacBook Air Pro

€9.58


Nové Nastaviteľné Prenosný Držiak Na Notebook Stojan Prenosný Stojan Tabletu Hliníkovej Zliatiny Počítač Držiak Držiak Pre MacBook Air Pro

1. Typ: Pomocou kovového hliníka, notebook stojan je svetlo

2. Skladacia konštrukcia, pohodlné ísť z práce, home office, a zaberajú malý priestor

3.Ergonomický Dizajn. Existuje 7 uhly môžete upraviť výšku hliníkové notebook stand podľa rôznych požiadaviek. Bude to užitočné pre znížiť bolesť v krku a chrbta.

4. Odvod Tepla Dizajn.Notebook vtáča má dopredu-uhol naklonenia a otvorený dizajn umožňuje lepšie vetranie ochladiť váš notebook pred prehriatím počas prevádzky.

5. ŠTRUKTÚRY PRODUKTU. Trojuholníkové a double m-typu pull-up štruktúra nastaviteľné notebook držiteľ ponúka držiak silnú podporu kapacity. Môže byť o 80lb(40 kg). A anti-slip silicone dizajn môže zabrániť notebook z pohybujúcich sa počas používania.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín )

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz len

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie

Štítky: mäkké notebook tabuľka, podlahy pc stojan, leshp prenosný držiak, ženské notebook držiteľ, macbook air, k2 stojan, macbook, samdi stojan, macbook stojan, osobné počítače príslušenstvo.


( 1 Hodnotenie )

Počet