Pre Noste Ochranné Speaker Box Puzdro Kryt, Taška Prípade Beoplay P2 Bluetooth Reproduktor.Vhodný pre Káble

€7.98


Klasický zips pohodlie pre jednoduché Otváranie a Zatváranie. ROZMERY: 16x10.5x4cm /0.6 kg.

Rukoväť: Našom prípade obsahuje veľmi pohodlné pogumovaných rukoväť, ktorá umožňuje ľahké a pohodlné prenosnosť na cestách. Užite si vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek!

Reproduktor nie je možné odolať vplyvy alebo špliechať na jeho vlastné, ale v našom prípade pevného môžete! Je to semi-nepremokavé, shockproof, Štýlové a Odolné. Zaručené, aby sa zabránilo akémukoľvek poškodeniu vášho Bluetooth reproduktor.

Ťažké, odolné proti vode-vonkajšia EVA škrupina poskytuje maximálnu ochranu pred nárazmi, kvapky, hrbole a špliechať,iné s kolaps zóna, ktorá vám umožní ľahko nosiť kdekoľvek

Vo vnútri dizajn: tento prípad je zamerané až Samostatný priestor na káble, ktoré prichádzajú s reproduktorom.

Produkty použitia vysoko kvalitných materiálov, spracovania, ochrany životného prostredia, bez znečistenia, ľahký, ľahko sa prenáša, je špeciálny výlet ochrany taška, môžete účinne chrániť vaše bluetooth reproduktory.

Funkcia:

1.Stav:Úplne nový & Vysokej kvality.

2.Materiál:EVA

3.Farba:Čierna

4.Net hmotnosť: 150g

5.Prenosné,móda,svetlo a veľký ochranné puzdro pre B&O PLAY Beoplay P2 Bluetooth Reproduktor chrániť reproduktor zo štrajk a škrípanie.

6.Špeciálne pre B&O PLAY Beoplay P2 Bluetooth Reproduktor

Balík obsahuje:

1x prípade(bez reproduktorov, len Prípad)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: beoplay e8, bang olufsen beoplay, audio bluetooth receptor, bang olufsen, bang olufsen audi kryt, bange tašky, kapotáže suzuki tl1000r, bange hrudníka taška, bang ohlufsun reproduktor, telefón professional.


( 1 Hodnotenie )

Počet