Zábavné Veľké Brucho Váza Moderné Body Art Hotel Domáce Dekorácie Remesiel Kvetináče, Dekoratívne Kreatívne Hobby Váza Výsadbu Stroj

€4.37


Názov Položky:Váza

Materiál:Živica

Farba:Biela,Čierna,Zelená,Modrá

Veľkosť:13.5x5.5x5.5cm

Poznámka:Veľkosť možno 1-2cm chyba z dôvodu na strane opatrenie, farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitor.

Ďakujeme za pochopenie.

môžete tiež sledovať náš obchod tam byť ako VIP ,jednoducho kliknite na dne "nasledovať",v hlave z nášho obchodu. potom cena by bolo lepšie,ak by sme urobili podpora dostanete správu na čas.

doprava 1.Všetky položky budú zaslané leteckou poštou do 5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je prázdny . 2.Nemôžeme poslať tovar na víkend a Čínskych sviatkov. 3.Ak sa nechcete dostať váš tovar v primeranej lehote , prosím, kontaktujte ma, ja vám pomôžu riešiť problémy. 4.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel, ak sa to stalo.Budeme nastavte režim dopravy podľa výšky vášho nákupu , ale v čase dopravných obmedzení. 5.Ak máte svoje vlastné obľúbené kuriéra, prosím, kontaktujte ma.

spätná väzba 1.sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2.ak ste spokojní s našimi položky,prosím, zanechajte nám aktívnu spätnú väzbu,5 star je najlepšie,ďakujem.

3.Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: womans telo váza, dekor váza, nordic váza, rastlina hrniec, veľkých, svetlý váza, ratanový strom decor, zadok váza, váza zdobia domov, váza, hotel uterák.


( 1 Hodnotenie )

Počet