Pes Požičovňa Bicyklov Exerciser Vodítku Prílohu Vzdialenosť Chovateľ Hands Free Viesť Domáce Zvieratá Vodítku Elastické Psa Požičovňa Trakciu Pás Lano

€14.08


Pes Požičovňa Vodítko Voľné Ruky, Viesť Pet Walker Spustiť Vlak Jazdiť Na Bicykli Vzdialenosť Chovateľ

Špecifikácie:

Model: 973176

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, Elastické, Polyester

Farba: Čierna

Veľkosť: držať dĺžka 44 cm, remienok dĺžky 70 cm

Funkcie:

- Fix nastaviteľné sedadlo zámok hodí motorku a je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie. Popruh je elastické, veľmi pohodlné.

- To je ideálny pre každého, kto hľadá, aby ich pes bezpečné a zdravé behu, zatiaľ čo ste na bicykli. Teraz si môžete vziať váš najlepší priateľ s vami, keď ste na bicykli dať aj im zdravý, šťastný cvičenie.

- Ideálne pre vysoko energetických psov, ktoré si vyžadujú trvalé cvičenia a dlhé behy. Teraz sa môžete dať svojho psa cvičenie, ktoré on alebo ona si zaslúži keď len jazde na bicykli.

Package zahrnuté:

1 X Pes Požičovňa Vodítku

Poznámka: obrázky sú len pre referenčné, prosím, aby sa objekt ako štandard. Ďakujeme za pochopenie!

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: požičovňa časti veľké, 32bit audio, väzby domáce zvieratá, pes vlak, pro oceľových lán, vodítka psa vodítka, vodítku, rotoped náhradných dielov, pes, bicykel bungee kábel.


( 7 Hodnotenie )

Počet