2 ks/4pcs/8pcs/ Zaujatosti Sprchové Dvere VALČEKY /Pretekárov/Kolesá/Kladiek priemer 25 mm

€4.34


doprava

Budeme loď položky cez post air mail do 24 hodín, zvyčajne to bude trvať 10~17 pracovných dní, aby ste si to. V dôsledku ovplyvňujú celosvetového snehová búrka v tejto zime po čase môžu byť trošku dlhšie, ak ste ešte dostali na položku v čase, pls trpezlivo čakať niekoľko dní a dostanete ho. Tiež môžeme dodaní položky cez EMS, ak sa chcete dostať na položku v krátkom čase, pls kontaktujte nás, poskytneme vám ems expedičný poplatok pre túto položku. POZNÁMKA: z dôvodov miestne zvyky a príspevok, príspevok času na TALIANSKO, NEMECKO, ŠPANIELSKO a MEXIKO je trochu dlhšie, ako iné krajiny, zvyčajne to bude trvať 25~30 pracovných dní. Klient z 3 krajín môže čakať paciently dostať položky.

o nás

Sme dobrí predávajúci byť dôveryhodný a mať 5 rokov predať skúsenosti.Budeme radi, nadviazať obchodné vzťahy s ľuďmi, všetky po celom svete. Tiež Príkazy sú vítaní na veľkoobchod.Budeme sa snažiť, služby a zoznam stále viac a viac dobrého a najnižšia cena položky v našom obchode.Budeme veľmi radi, ak sa nám podarí získať vašu pozitívnu spätnú väzbu a náš systém vám auto nechať Pozitívnu spätnú väzbu po dostávame Pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte otázky týkajúce sa nás alebo našich položky, pls len pošlite nám e-mail, budeme riešiť všetky problémy a otázky, ktoré spôsobil na vás.

kontaktujte nás

Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás a my vám odpovie na váš e-mail do 1 pracovného dňa. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre všetky odpovede. Tiež prosím, vrátane e-mailovej adresy, kedy sa môžete pýtať otázky cez .

Sklo otvor 8-10 mm uchytenie

Štítky: flexibilné sprchové dvere tesnenia, ford výstroj, posuvné dvere valčeky koliesko, skladacie dvere kladka, veľké roller-koliesko, flamingo vlasy, dvierka krytu kolesa, sprcha valček, dvere list, VALČEK.


( 5 Hodnotenie )

Počet