Vojenský Kompas Muž Hodinky, Luxusné Značky Nepremokavé Digitálne Hodinky majú Tendenciu Led Elektronické Športové Hodinky Pre Teenager hombre

€13.20


Vojenský Kompas Muž Hodinky, Luxusné Značky Nepremokavé Digitálne Hodinky majú Tendenciu Led Elektronické Športové Hodinky Pre Teenager hombre

Celý Podrobnosti Značka: Addies Hodinky kategórie:Muži Sledujte štýl:Vojenské Vonkajšie Športové Hodinky Funkcie: Automatické Dátum, Repeater, Perpetual Calendar, Alarm, Vode Odolné, LED displej, Odolné voči otrasom, Zadné Svetlo,kompas Veľkosť a hmotnosť sledujte dĺžka:cca 26 cm Dial priemer: cca 55mm Kapela šírka:cca 22 mm Dial hrúbka:približne 17 mm Sledujte hmotnosť: cca 160 g Package: Simple PVC Taška /Malá darčeková krabička Package:1X hodinky/1X sledovať+box O nastavovanie popruhu: môžete nastaviť dĺžku popruhu sprísnením alebo uvoľnenie Suchým zipsom na zápästie (prosím, pozrite si naše produkt video) (Veľkosť sa meria ručne,môže byť 1 cm-3 cm chyba,len pre referenčné účely. Vezmite prosím na vedomie)

Bezpečnostné opatrenia 1. Ak ste ruskej zákazník, prosím zanechať svoje úplné meno. 2. Brazílsky zákazníkov je potrebné poskytnúť osobné daňové číslo(CPF) 3. Cla alebo dovozu dane Vyššie uvedený zoznam cene nie je zahrnutá v akejkoľvek dane, kupujúci sú zodpovední za to, clá a dovozné dane v ich krajine. Vrátenie 1.Ak vrátite výrobok záruku kvality. Pošlite nám fotografie alebo dokumenty sa ním preukázať. 100% vrátime. Okrem toho, budeme zodpovedný za prepravné náklady. 2.Sme vám plnú náhradu, ak položku, ktorú ste dostali, je odlišný od popis. (1)náhrada sa vyplatí po prijatí následné kvality položky. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením žiadne položky. (2)prepravné náklady odosielateľa, nie sú vrátené, a následné prepravné náklady musia byť uhradené na vašej strane. Vďaka za zváženie. Záruka 1. Zaručujeme, že všetko, čo predávame, je autentické. 2. Odpovedať na vaše otázky v 12 pracovných hodín, vždy na vás čaká tu! 3. Sme skontrolujte, či sú všetky hodinky a hodinky sú nepoškodené pred odoslaním.

Doprava:

1. Všetky produkty budú zaslané v 3-7 dní po zaplatení. Ak neexistujú osobitné okolnosti, budeme vás kontaktovať prostredníctvom www.tantra-egypt.sk prvý raz. Dávajte pozor na www.tantra-egypt.sk správy. 2. Predvolené logistiky metóda: spôsob dopravy (voľný): www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: 10-45 pracovných dní.(Upozornenie: vzhľadom na zvyky a počasie alebo prepravu ročných období, ako sú Vianoce, čas doručenia pre vás. Prosím, láskavo počkať trochu dlhšie.) 3. Zaručujeme, že všetky položky sú 100% v dobrom stave a vysokej kvality. 4. Ak nie ste spokojní s položkou z akéhokoľvek dôvodu vrátiť do 7 dní Po jeho prijatí sa budú vymenené alebo nahradené. 5. Ak výrobok má všetky kvality problém, poskytneme vám vrátime plnú sumu. 6. Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu.

Komentáre:

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil po prijatí položky. 2. Preto vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre naše obchodného rozvoja. 3. Sme závislí na spokojnosti našich zákazníkov, aby uspeli. Vážime si každého zákazníka. Preto vaše pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. 4. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, sa chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, budeme radi, urobiť to isté pre teba. 5. Kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 Hviezdy) komentár. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte šťastný nákupný prostredia tu. 6. Ďakujeme za pochopenie! Kontaktujte nás: 1. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte a kontaktujte nás. 2. Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na www.tantra-egypt.sk TradeManager alebo pošlite nám e-mail. 3. Kontaktujte nás kedykoľvek. Budeme reagovať čo najskôr.

Nepremokavé Priateľské pripomienka:

1.Č hodinky by mali byť nosené v kontakte s horúcou vodou pary (ako je napríklad horúca wter kúpeľ, sauna, atď.), 2.Snaž sa to v situácii, keď teplota je veľmi rozdielna. Teplotný rozdiel bude kondenzovanej vlhkosti vo vzduchu na hodinky, ktoré spôsobí, prívod vody a vody hmly kondenzácie. Ak nie je hmla v sledujte, prosím, choďte na profesionálne sledovať opravu oddelenie, aby chleaning a údržba, akonáhle je to možné. 3.Sledujte je presný prístroj. Prosím zobrať dobrú starostlivosť o to. Dobré využitie babits môže zvýšiť životnosť hodinky, a zlé návyky sa skrátiť životnosť hodinky. Často kladené otázky: 1. Ako to robíte, ak nie je voda vo vnútri hodiniek? Ak tam je len malé množstvo vodnej pary vo vnútri pozor, vodné pary sa automaticky zmizne v priebehu času, alebo pomocou pozerať na vaše zápästie hore nohami, dve hodiny neskôr, vodné pary sa automaticky zmizne. Ak existuje niekoľko kvapiek vo vnútri hodinky, mali by ste si opraviť čo najskôr. 2. Zvláštna Poznámka: Plne automatické mechanické hodinky, na základe pohyb paží a automatické navíjanie, takže by to malo trvať dlhšie ako 8 hodín denne, aby zabezpečili presnosť a dochvíľnosť. Súčasťou automatické mechanické hodinky v reťazci môžete aj manuálne v reťazci energie doplnok metódy je, že z podmienok tlačidlá nie uzavrieť 15 Kruhu ručičky hodín? To nie je automatické reťazca v manuálne a automatické mechanické hodinky, to nemôže byť kompenzované ručná reťaz s energiou. 3 varovanie (mechanické hodinky): Ukazovateľ hodiny v 8 s. M. Až 4 s. M. Na ďalší deň, nie je nastavený kalendár na týždeň rýchla voĺba tlačidlá a stlačte tlačidlo mesiacov. Inak, to bude zdať, že fenomén kalibrácia je v účinné a môže spôsobiť, že rýchla voĺba tlačidlá byť poškodené, opäť stlačte pohybu bude poškodený. Mechanické hodinky by sa mal pohybovať preč od televízie, počítače a iné veci s magnetických polí, aby neovplyvňovali prácu hodiny.

Štítky: atlas vojenské hodinky, bs vodotesné hodinky, Kompas, prípade addi, ručné nh35, suutoop športové hodinky, kompas skmei, casio hodinky, hmatové hodinky teenager, sledujte, sao.


( 1 Hodnotenie )

Počet