Bolany Bicykli Riadidlá kožené Pásky S Barom Zástrčky Mäkké priedušné protišmyková PU EVA Pás Korku Cestné Cyklistické Doplnky

€8.07


Bolany Cestnej Bike Riadidlá kožené Pásky S Barom Zástrčky

Parametre výrobku:

Materiál: EVA+ PU Materiálu a s zástrčky: ABS Dĺžka: 2130mm Šírka: 30 mm Hrúbka: 3 mm Farba: žltá, ružová, zelená, červená, biela, modrá, čierna Čistá hmotnosť: 80g Package hmotnosť: 160 g

Kompatibilita:

Vhodné pre riadidlá cestné bicykle

Kompozitné PU tkanina

Porézne non-sklzu a priedušný dizajn udržať vaše ruky pocit, suché

Ľahké a bezpečné

Nosenie, odolný a vodotesný materiál zvyšuje životnosť

Flexibilné EVA pena

Mäkké a tlmenie nárazov zlepšiť pohodlie

Balenie zoznam:

riadidlá pásky * 2 ks Bar plug * 2 ks priľnavosť pásky * 2 ks

Jednoduchá inštalácia

1. Čisté riadidlá. Inštalácia bŕzd (shift) rukoväť, potvrdenie dĺžka brzdového kábla vnútri kormidlo, a opraviť ju pevne s riadidlá s páskou. 2. Zábal oboch stranách rukoväte rovnomerne smerom k stredu, udržať určitú pevnosť, a zábal pásky približne 1 cm za riadidlá. 3. Navíjanie na konci znížiť sklonu. Fix s páskou. 4. Nainštalujte zástrčky na oba konce riadidiel a zatlačte ju pevne.

Skutočnú Šancu Ukázať

FAQ

Q1: Ako je kvalita? A1: Sme BOLANY factory, a budú vždy poskytovať vysoko kvalitné vidličky, freewheels a univerzálne príslušenstvo pre našich zákazníkov. Máme vlastný vývoj a technický tím, a prísny systém QC. Nie je potrebné sa obávať o kvalitu a po-predajný problémy. Ponúkame vám najlepšie služby, ako aj najlepšie produkty. Q2: Ak budete odoslať tovar? A2: Ako www.tantra-egypt.sk potrebné, tovar by mal byť dodaný do 5 pracovných dní, ale vždy sme loď ju do 3 pracovných dní. Ak odkladu, budeme vás kontaktovať vopred. Q3: Kedy dostanem tovar? A3: Rôzne spôsoby dopravy sú odlišné dodacie lehoty, ale ak pozemok nie prišli v čase, prosím, kontaktujte nás, budeme sa s tým vyrovnať a dať spokojní odpoveď. Otázka 4: Ako sa môžem urobiť, ak tovar prišiel rozbité? A4: odporúčame zákazníkom ak chcete skontrolovať balík pred podpísaná, pretože väčšina fyzické poškodenie je spôsobené dopravy, udržať dôkazy (fotografie, videá), môžeme nárok na náhradu škody. Ak spôsobené nás, vrátime vám alebo sa pokúsiť odoslať ju. Otázka 5: Ako môžem urobiť, ak je doručenie oneskorené? A5: Ak bol tovar neskoro, alebo stratil na dobierku, v dôsledku okolností mimo našej kontroly. Chceli by sme vás informovať, že ochrana čas vrátenia peňazí do 60 dní. Ak nechcete dostávať svoj výrobok na 60 dní, dáme vám vrátenie peňazí naraz. Otázka 6: Je veľkosť produktu presné? A6: z Dôvodu chyba merania alebo inštrumentálne chyba, hmotnosť a veľkosť výrobku, ktoré môže mať menšie rozdiel popisu. Toto nie je problém s kvalitou.

Proces Nákupu:

Ak ste spokojný s našim produktom a servisu, prosím, zanechajte nám 5 ★★★★★ spätnú väzbu. Vaša podpora znamená veľa pre nás. A ak máte akýkoľvek problém pri nastavovaní našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Máme profesionálny po predaj, servis, pred chcete prejsť na zlé recenzie, stačí nás kontaktovať a my vám nájsť ideálne riešenie foc.

Štítky: eben popruh, riadidlá pásky, požičovňa časti veľké, bolany vzduchu, Protišmyková Páska, bicycl, bicykel kormidlo kmeňových doprava zadarmo, bike príslušenstvo všeobecné, kožený pás s nástrojmi, pôvodné supacaz bar pásky.


( 1 Hodnotenie )

Počet