Auto Radenie Gombík Pre Mini Cooper F55 F56 F54 F60 5 Rýchlosť 6 Stupňovou Manuálnou Páčke Shifter Gombíka S Gaitor Kožené Boot

€15.40


Popis produktu

Model auta: pre Mini Cooper F55 F56 F54 F60

OEM: 7641999

Druh materiálu: PU kože a Plastu

100% nové značky

Ponúkame na predaj k aftermarket výmena a nie je to OEM produkt.

Fotografie Výrobkov

Platby

www.tantra-egypt.sk Podporu karty Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto a bankový prevod. Nepodporujú PayPal.

Doprava

Všetky položky bude odoslaný do 48 hodín po prijatí platby. Všetky položky sú z Číny. Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé a cenovo dostupný spôsob, medzinárodných prepravných služieb. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.Všetky zásielky vieme zabezpečiť aj sledovacie číslo. Spôsob dopravy a Medzinárodnej Prepravy Čase: Ak sa rozhodnete Epacket alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná doprava,to by trvať 7~15 pracovných dní odo dňa doručenia. Ak sa rozhodnete Čína príspevok doprava,to by trvať 18~35 dní dodanie. Ak potrebujete rýchlejšie prepravu, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poplatky.Tam sú hmotnosť a cubage obmedzení medzinárodného aby pomocou Express.

Iné Servise

Sme schopní ponúknuť zľavu, alebo viacero položiek, ak môžeme. Sme tiež radi, že poskytujú Pokles nákupných pre každého zákazníka.

Vráti

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Ak jej chybné omylom, môžete sa vrátiť vec na nás. Urobíme výmenu v závislosti na našom dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná. Ak sa položka je v poriadku, ale naozaj nechcem to pre nejaké osobné dôvody, návrat je prijatá do 7 dní po kupujúcemu prijatie položky. Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Štítky: gt shift gombík, radenie shimano, mini r56, r56, radiacej páky shift, výstroj plastové, furnitur rukoväť, diely iveco daily, cooper mini r53, spp mini f56.


( 1 Hodnotenie )

Počet