Smart Zásuvky Zásuvky 4 Nabíjania cez USB Porty Siete Filter Zásuvky Veža Prepäťová Ochrana skratu Ochrana Elektrickej zásuvky

€21.49


Smart Zásuvky Zásuvky 4 Nabíjania cez USB Portov 6 Pätica Veža Prepäťová Ochrana skratu, Ochrana Zásuvky Pre Office Home Cestovné O položky: 6 zásuviek a 4 USB porty: S týmto rozvodky vhodný pre všetky elektrické zariadenia a zariadenia USB, môžete nabíjanie viacerých zariadení naraz. Televízia, klimatizácia, počítač, tablet, PC, mobilný telefón, atď. (spolu 5 V/2,1 A/1,0 A) požadovaný priestor je oveľa menej, než štandardné zásuvky, a zásuviek sú tak ďaleko, že všetky veľké zástrčky fit bez tlačenie.

Bezpečné a spoľahlivé: RoHS, CE, FCC a Certifikáty. Táto zásuvka je lightning odolný proti preťaženiu a prepätiu chránené a má ohňovzdorná prípade, že je odolná voči vode a vysokým teplotám. To automaticky preruší napájanie na ochranu pripojených zariadení pri napäťových špičiek sú detekované.

Úspora energie a 3M zdvíhateľnej kábla: tower pätice má dve samostatné vrstvy nezávislé prepínače, ktoré umožňujú viac elektroniky, aby boli ľahko vypnutý raz, keď sa nepoužíva, aby šetrili energiu. S 3 m Bold Sťahovaciu Šnúru, používatelia môžu vyriešiť problém kábel je príliš krátke a base obsahuje rotačný nahrávanie funkciu. Napájací kábel môže byť vtiahnutá dovnútra, aby sa zabránilo káble od získania špinavé.

Prenosná Rukoväť & Šmyku Odolnosť: Špeciálny dizajn s prenosná rukoväť, takže si môžete vziať kamkoľvek, ako keby ste boli niesť tašku. Veľmi praktické. Na spodnej strane Moc Veža je vybavená protišmykovým lepidlo, podložky, ktorá je pevnejšia, aby sa zabránilo pádu pri nabíjaní typy zariadení.

Úsporné: S vertikálne veža dizajn, nabíjacej stanice pomáha vám ušetriť miesto a vy sa nemusíte obávať o veľké plug blokovanie ostatné zásuvky.

Poznámka:

Pred odpojiť zástrčku zariadenia, skontrolujte prosím moc a menovitý prúd zariadenia a uistite sa, že celkový výkon pripojených zariadení sa nesmie presiahnuť maximálny výkon.

Úspora priestoru veža dizajn pre home/office/školy. Viac ochranu pre vás a vašich cenných zariadení. Nezávislé vypínače a LED indikátory pre pohodlné používanie.

Prenosná rukoväť Ergonomická rukoväť dizajn, ľahko sa prenáša. Protišmyková gumová podložka je pripojený na spodnej časti základne, ktoré lepšie zabraňuje pošmyknutiu. Jednovrstvový nezávislé prepínanie kontroly a nezávislé kontrolka, rozumná spotreba. Úsporu priestoru / na úsporu energie. Skontrolujte silu a menovitý prúd zariadenia pred použitím. Uistite sa, že napájanie všetkých zariadení, ktoré sa používajú v zásuvke nie je viac ako 2500W

Všetky-kolo ochranu. 1200 joule prepäťová ochrana skratu ochrana, ochrana proti preťaženiu, nadprúdová ochrana. Všade okolo ochrany zariadenia. 3 metrový kábel napájania pásy. Tento multi-zásuvka predlžovací kábel opatrenia dlhý 3 m napájací kábel. Kábel je veľmi dlho, presunúť tam a späť, ak sa vyžaduje. Základňu má rotačné nahrávanie funkcie, a napájací kábel telo môže byť uložené dovnútra.

Vysoký výkon a podporu. Super kompatibilita, môže nabíjanie iPad, iPhone, Sony a iných mobilných zariadeniach, ale aj pre domácich spotrebičov a výkon. Veža Návrh Power Strip 6 zásuviek + 4 USB porty + 2 on/off switches. Rozmery: 12 x 15 x 22 cm.

Štítky: usb cgarger, zásuvka usb, vložené smart zásuvky, 12v usb 5v zásuvky, blitzwolf smart zásuvky, smart zásuvky wifi, homekit prepínač, sonoff fob, zásuvky na stenu, jenga veže.


( 5 Hodnotenie )

Počet