Kozmetika, Nechty Spa Studio Vlastné Nástenné Hodiny Pedikúra Salon Nástroje, Umelecké Diela Osobné Manikúra Názov Tichý Nástenné Hodiny Quartz

€17.12


Nechtový Salón Studio Nástenné Hodiny

Hľadáte pekne navrhnutý nástenné hodiny? To by mohla byť vaša šanca dostať jeden. Nail Studio Nástenné Hodiny je kvalita giclee tlač, ktorá má živé farby, ktoré budú udržiavať ich farbu pre nadchádzajúce roky. Tvár je vytlačené na akrylové dosky. Hrany sú pekne skončil. Oceníte pevné kvality a pocit z tejto krásnej hodiny. To môže dokonca byť ideálna dekorácia pre vás alebo miestnosti police, ak chcete. Môžete ho používať doma alebo v kancelárii, alebo všade tam, kde chcete dať.Tento kus je jedinečný prízvuk ako užitočné, dekoratívne chronometra.

Funkcie:

Opatrenia, 30 x 30 cm Vyrobené z Arylic Plastové s Farebnými Tlačené Vyžaduje sa jedna AA batéria (nie je súčasťou)

Tichý Pohyb Hodiny Mechanizmus

High-kvalitné quartz mechanizmus zaručuje presný čas, tiché sweep druhej strane poskytujú dobrý spánok a pracovného prostredia.

Zvyk, Aby Akceptovať

Jedinečný personalizable nechty salon dekoratívne nástenné hodiny. Skvelý doplnok k akejkoľvek salóne alebo na studio. Tiež robí skvelý darček.

Ďalšie Farebné Možnosti

Ak ste stále nenašli požadovanú farbu alebo dizajn, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky.

Štítky: spa nechty, nohy prst zastrihávač, vw tichý nástroje, jogger pre dievča, veľké nástenné hodiny stanice, nohy spa, nabar nechty nástroje, hodiny nail art, emboss hodinky, korzet pre fat man.


( 1 Hodnotenie )

Počet